Média

Díjat kapott Kempf Zita

Az NLCafé újságírója vehette át tegnap a Várkert bazárban a Képmás magazin és a Média a Családért Alapítvány tizedik alkalommal átadott Családbarát Médiáért díjátderül ki a honlapról.

Kempf Zita az NLCafén megjelent, Sosem fértünk bele az űrlapok rubrikáiba című írásával érdemelte ki az elismerést. Egyébként négy, az NLCafén is megjelent cikk is bekerült a döntőbe.

Az idén két új elismerést is kiosztottak. A Külhoni Családbarát Médiáért díjat Balázs Katalin vehette át a Gyergyói Hírlapban megjelent Ahol hat szempár a fényforrás című cikkéért, a Média a Nemzedékekért díjat pedig a Kossuth Rádió Vendég a háznál című műsorában elhangzott Nagyszülő kerestetik című adásáért Keresztes Ilona kapta. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának különdíját Polgár Patrícia kapta Pár dolgot Ön is tehet, hogy ne fogyjon a magyar! című írásáért. A Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) különdíját Kun Gabi vehette át az NLCafén megjelent Három gyerekkel igazából könnyebb az élet, mint eggyel című cikkéért.

A Családbarát Médiáért díj közönségdíjasa Petrás Lilla lett, a Háziasszonyként töltött évem megaláztatásai című írásával, a Média Nemzedékekért díj közönségdíját pedig Stenszky Cecília kapta Óda a nagyiról címmel megjelent cikkéért.

/Kiemelt kép: Kempf Zita, mellette Juhász Péter Tibor, a Magyar Telekom marketingkommunikációs vezetője és Aczél Petra, a Corvinus Egyetem tanára, a zsűri elnöke látható. Fotó: Máthé Zoltán – MTI)

(A 24.hu kiadója a Central Digitális Média Kft., mely a hírben említett NLCafénak is tulajdonosa.)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik