Média

A Magyar Nemzettől is igazol a Magyar Idők

Bayer Zsolt és Pindroch Tamás után ma még egy emberről, Pilhál Györgyről is kiderült, hogy a Magyar Idők című kormánypárti újsághoz igazol. Előbbiek a Széles Gábor médiavállalkozó érdekeltségei közé tartozó Magyar Hírlapnak mondanak búcsút, míg Pilhál a Simicska Lajos fémjelezte Magyar Nemzetnek.

Pindroch távozásáról egy kormányközeli portál, a PestiSrácok számolt be.

Azt írták, hogy ma jelent meg utoljára a Pilhál György által jegyzett Tollhegyen rovat a Magyar Nemzetben, mivel tárca rovata a jövő héttől már a Magyar Időkben jelentkezik majd, de immáron más néven. A portál megemlítette, hogy a publicista már több mint két évtizede ír napi tárcákat: 1995-ben még az Új Magyarországban kezdte (rovatának pár hónapig Margó volt a neve), aztán a Napi Magyarországban, majd annak Magyar Nemzettel történt összevonása után ez utóbbiban is egészen máig jelentkezett jegyzeteivel.

Pilhálról a portál cikkében egyébként úgy emlékeznek meg mint aki hű maradt önmagához a G Nap után is, amikor Simicska Lajos és Orbán Viktor több évtizedes barátsága megszakadt. (A G Nap óta a Magyar Nemzet többször is jelentős tartalmi és formai átalakuláson esett át, ami személycserékkel is járt.)

Felpörgött a médiapiaci keringő

Ma írtuk meg, hogy Rangos Katalin távozik a Klubrádiótól, ahol hat éven át vezette hétköznaponként a Szabad sáv című beszélgetős műsort, de elfáradt kapcsolata a rádió vezetőségével. Ugyancsak ma írtuk meg, hogy Pindroch Tamás, a Magyar Hírlap főmunkatársa követi Bayer Zsoltot, és a Magyar Időkhöz igazol. Egy volt TV2-s kommunikációs szakember, Klastyik Heni a Rádió 1-hez igazolt. A Dívány.hu pedig megtalálta új főszerkesztőjét Sákovics Diana személyében. Elődje, Zappe Gábor távozásáról néhány napja írtunk. A több megyei lapot és a Bors című bulvárnapilapot kiadó Lapcom médiavállalatnál pedig nagyszabású átszervezésre került sor. Az is véglegessé vált, hogy Krizsó Szilvia az ATV-n kap műsort.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik