Média

Új üzletággal bővül a HG Média

HG Media
HG Media
Konferencia üzletágat indít a Krskó Tibor féle csoport. Az új terület élére kinevezett vezető korábban a Mediaworksnél volt a Világgazdaság konferenciák projektvezetője.

Konferencia üzletágat indít HG Media (Hamu és Gyémánt) csoport. A HG a cégcsoporthoz tartozó egyik reklámértékesítő ház, a KOD Média sales house szervezői támogatásával már idén januárban neves előadókkal indítja el gazdasági konferenciasorozatát, ahová a kormánytól is várnak vendégelőadót.

A HG Media csoport két évtizede nyújt teljes körű kommunikációs ügynökségi szolgáltatásokat hazai piaci és állami szereplőknek. Az új üzletáguk által elsőként megszervezendő gazdasági vitafórum célja, hogy lehetőséget biztosítsanak az üzleti topvezetők, gazdasági döntéshozók, közéleti véleményformálók és az államigazgatás vezető szakemberei számára, hogy első kézből szerezzenek naprakész információt a hazai és nemzetközi piaci változásokról, az egy-egy szakmát vagy szektort érintő fontosabb trendekről. A vállalkozások működését befolyásoló kihívásokat feldolgozó interaktív beszélgetéseken elismert cégvezetők, állami szervezetek, szakmai szövetségek képviselői vesznek részt.

Varga minisztert is elviszik a rendezvényre

A Fókuszban címet viselő konferenciasorozat első, január 26-án Budapesten rendezendő, a 2017-ben várható gazdasági folyamatokat elemző eseményén többek között Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Virág Barnabás, az MNB monetáris politikáért, pénzügyi stabilitásért és hitelösztönzésért felelős ügyvezető igazgatója és Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója is ott lesznek. Az évnyitó esemény után hónapról hónapra terítékre kerülnek majd az európai uniós pályázatok kínálta lehetőségek, a logisztikai ágazat kihívásai, az ingatlanpiac helyzete, a munkaerőhiány kérdései, és a digitális forradalom gazdasági hatásai is.

Haraszti Márta az új üzletág élén

Az új üzletágat Haraszti Márta vezeti, aki tavaly érkezett a cégcsoporthoz. A szakember 1997-ben a Pesti Estnél kezdte karrierjét, később a Mediaworks munkatársa lett, ahol a Világgazdaság konferenciák projektvezetőjeként dolgozott.

A HG Invest cégben (a HG Media anyavállalata) 2015 novemberéig Csetényi Csaba, Rogán Antal Pasa Park-i szomszédja is tulajdonos volt, de a cég jelenleg Krskó Tibor tulajdonában van.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik