Média

Leveszik a kódolást az Eurosport-csatornákról

Eurosport
Eurosport

A Magyar Telekom január 16. és január 31. között kódolatlanul elérhetővé teszi az Eurosport 1 és az Eurosport 2 sportcsatornákat szinte minden digitális tv előfizetőjének a Discovery Communications Europe médiavállalattal kötött megállapodás alapján. (A lehetőség a közszolgálati csomaggal rendelkezőkre azonban nem érvényes.)

Mivel az Eurosport lett a Gand Slam-tenisztornák otthona, és idén először mind a négy versenyt ez a sportcsatorna közvetíti kizárólagosan Európában, így a csatornanyitás időszakában az érintett Telekom TV-sek élőben nézhetik – mind az Eurosport 1-en, mind az Eurosport 2-őn – a Grand Slam idei első tenisztornájának, az Ausztrál Opennek a meccseit Melbourne-ből.

Az Eurosport 1 a téli sport szerelmesei számára is kínál tartalmat a csatornanyitás időszakában, hiszen közvetíti az Alpesi Sí Világkupa futamait, élőben adja a Síugró Világkupa Zakopane és Willingen sáncain megrendezett fordulóit, valamint tudósít a műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságról is, amely idén január 25-29 között zajlik Ostravában. A snooker rajongók pedig megnézhetik az Eurosport 1-en Ronnie O’Sullivan címvédési kísérletét a londoni Mastersen, a biatlon rajongói a Biatlon Világkupa antholzi versenyéről szóló tudósítást élvezhetik.

Az Eurosport 2 csatornán szintén követhető lesz a Műkorcsolya Európa-bajnokság és a Snooker Masters. Emellett január 20-án a focirajongók örömére a Bundesliga 18. fordulójával elkezdődik a szezon második fele: a címvédő Bayern Freiburgban tehet egy lépést a bajnoki cím felé, míg Dárdai Pál Herthájára a Bayer Leverkusen csapata vár.

Az Eurosport 1 a 47-es programhelyen, míg az Eurosport 2 a 49-es programhelyen érhető el a Magyar Telekom digitális csatorna kínálatában.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik