Média

Új női műsorvezetőt igazolt a Music FM

Hársligeti–Kovács Boglárka
Hársligeti–Kovács Boglárka
A Class FM volt csatornahangja Simicska talpon maradt másik zenélő rádiójánál, a Music FM-nél kapott műsorvezetői állást. Ma ő ugrott be Mák Kata helyére is.

A Simicska-féle Music FM-hez, a legújabb hallgatottsági adatok alapján az ország negyedik, Budapest második leghallgatottabb rádiójához igazolt Hársligeti–Kovács Boglárka, aki korábban a Class FM station voice-sza, azaz csatornahangja volt. (A station voice munkatárs feladata, hogy a rádióra jellemző szignálokban felvezesse a következő műsort, illetve az ő hangjáról tudja beazonosítani a hallgató, hogy mely rádió szól.) A Music FM-nél nagy lehetőséget kapott a rádiós, hiszen itt műsorvezetőként is kipróbálhatja magát.

Hársligeti-Kovács Boglárka karrierje egyébként a kecskeméti Gong Rádiónál kezdődött, de megfordult a rövid életűnek bizonyult Radio Face-nél, illetve dolgozott riporterként a Kossuth Rádióban is, mielőtt a Classnál lett csatornahang. A műsorvezető ma Bochkor Gáborék műsorában, az Önindítóban is megszólalhatott egy kis időre. Bochkoréknak mesélte el azt is, hogy csatornahangként ugyan nem kellett minden nap dolgoznia, ennek ellenére havi rendszeres fizetést kapott a Class FM-től, hiszen a rádió kizárólagosságot kért tőle, vagyis más rádiónak nem dolgozhatott.

A kellemesen mély hangú rádiós egyébként karaoke partikon, bulikon és esküvők műsorvezetőjeként is dolgozik, emellett mostantól minden hétvégén a 89.5 Music FM-en is hallható Kiss Márti helyett, aki hétköznap kora estére került át. Sőt bár ma hétköznap van, Hársligeti–Kovács Boglárka ugrott be Mák Kata helyére is a rádió délelőtti műsorában.

(Kiemelt kép: Hársligeti–Kovács Boglárka. Fotó: musicfm.hu)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik