Média

Ezentúl HD-ban nézhetjük a Simpson családot

Hazánkban is elindult a FOX TV HD minőségű adása, bár egyelőre csak három szolgáltatónál.

A nézők a PR-Telecom, a Tarr Kft. és a Pick-Up Kft. kínálatában találják meg a csatornát. A FOX HD kínálata megegyezik az SD minőségű FOX csatorna programjával, így a nézők ugyanazokat a sorozatokat láthatják, de immáron HD felbontásban is.

A FOX-ra az idei évben is számos népszerű sorozat érkezik. A horrorrajongók januártól láthatják Az ördögűző című sorozatot Geena Davis-szel a főszerepben. A széria a kultikus, 1973-as Oscar-díjas horrorfilm alapján készült. Februárban a legújabb részekkel folytatódik a The Walking Dead hetedik évada, októberben pedig világpremierrel érkezik a nyolcadik évad. Mindemellett Robert Kirkman másik népszerű sorozata, az Outcast is folytatódik idén. A Marvel-rajongók számára is tartogat egy különleges szériát a FOX, februárban világpremierrel érkezik a Légió.

A könnyedebb szórakozást kedvelőket is számos műsor várja: január 13-án indul az Empire harmadik évada, főszerepben a Golden Globe-díjas Taraji P. Hensonnal és az Oscar-jelölt Terrence Howarddal. Szintén január 13-tól látható a Golden Globe-díjra jelölt Atlanta. Az animációs sorozatok kedvelői pedig A Simpson családdal kapcsolódhatnak ki, melynek legújabb évadai is a FOX csatornán lesznek láthatók.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik