Média

Új tévécsatornák a DIGI-nél

A DIGI műholdas antennája MTI Fotó: Balaton József
A DIGI műholdas antennája MTI Fotó: Balaton József
A DIGI kibővítette meglévő együttműködését a Discovery Communications médiavállalattal, ennek köszönhetően változik a műsorterjesztő cég kínálata.

A DIGI és a Discovery Magyarország bejelentette meglévő együttműködésének kibővítését annak érdekében, hogy az Eurosport 1 és az Eurosport 2 műsorai mellett a Discovery Channel és a TLC prémium tartalmai is elérhetőek legyenek a műsorterjesztő cég előfizetői számára. A DIGI előfizetői így továbbra is nézhetik a Bundesligát, a négy Grand Slam tenisztornát, a WTCC-t és a következő olimpiát az Eurosport csatornákon. Januártól kezdve emellett láthatják a Discovery Channel és a TLC olyan sorozatait mint az Autókereskedők, az Aranyláz Alaszkában és az Amcsi benzinfalók, illetve a Tortakirály, a Mondj igent a ruhára!, az Így kerek az életem és a Bizarr testek.

Az új megállapodás értelmében a Discovery Channel, az Eurosport és a TLC tartalmai elérhetőek lesznek a DIGI mobil eszközökön is nézhető televíziós szolgáltatásán, a DIGI Online-on is.

A bejelentésről szólva Victoria Davies, a Discovery Networks country managere arról beszélt, milyen előnyöket jelent az új megállapodás a magyar nézők számára:

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük kibővített együttműködésünket a DIGI-vel, melynek révén legnépszerűbb csatornáink elérhetőek lesznek kínálatukban a magyar szurkolók és nézők örömére. Ezzel is megerősítjük hosszú távú elkötelezettségünk: releváns prémium tartalmakat készítünk és azt minél több magyar nézőhöz juttatjuk el, minden eddiginél több képernyőn.

Kállai Annamária, a DIGI marketing managere hozzátette, hogy a műholdas és a kábeles előfizetőknek is elérhetővé teszik a két új tematikus csatornát.

A Discovery Channel a világ egyik legszélesebb körben terjesztett fizetős tévécsatornája, mely közel 500 millió néző számára érhető el jelenleg. Azok számára kínál új élményeket, akik kíváncsiak az őket körülvevő világra.  A kerékpársportok, a Grand Slam tenisztornák és a téli sportok otthonaként az Eurosport 1 és Eurosport 2 csatornák összesen 236 millió előfizetőt érnek el Európa, a csendes-óceáni térség, Afrika és a Közel-Kelet 94 országában. A TLC női életmód és szórakoztató csatorna 192 országban és területen 332 millió háztartásban érhető el. A Discovery Communications összesen 3 milliárd előfizetőt ér el 220 országban és területen.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik