Média

Bódi Gusztiék saját műsort kapnak a Sláger TV-n

Snóbli Bódi Gusztival
Snóbli Bódi Gusztival
Szilveszter este debütál a Tematic Media Grouphoz tartozó Sláger TV-n Bódi Guszti és Margó új, hetente jelentkező zenés talkshow-ja, a Snóbli.

A zenecsatorna tájékoztatása alapján a Snóbli szilveszter esti első adása után az új évben péntek esténként jelentkezik majd. A talkshow házigazdái, Bódi Guszti és Bódi Margó meghívott sztárvendégeket faggatnak majd eddig még nem hallott történeteikről, de alkalomadtán közösen dalra is fakadnak velük. Az első adásokban feltűnik Kökény Attila, Jáksó László, Csisztu Zsuzsa, Szikora Róbert és Pataki Attila, de olyan párosok is mint Dévényi Tibor és B. Tóth László, vagy Esztergályos Cecília és Csonka András.

Eleinte izgultunk kicsit az új szerepkör miatt, hiszen bár sokat szerepeltünk a televízióban, de eddig mindig csak vendégként

– számolt be Bódi Margó az első forgatás utáni élményeiről. „Kifejezetten jól esett, hogy valamennyi vendégünk jól érezte magát, és szinte már olyan természetességgel tudtunk velük beszélgetni, mintha otthon fogadtuk volna őket vendégségbe” – tette hozzá a műsorvezető-művész.

A helyszínen lévő közönség és mi is hihetetlenül élveztük a forgatást

– folytatta Bódi Guszti, aki hozzátette, hogy a Snóblival régi álmuk valósult meg.

Soha nem felejtjük el, honnan indultunk, és ahogy mindig, a szórakoztatás mellett szeretnénk minél többet bemutatni a kultúránkból ebben a műsorban is. Ha csak egy kicsit is árnyalni tudjuk a rossz sztereotípiákra épült képet, már megérte. A humor mindenre gyógyír, ebből pedig lesz bőven. A felvételek alatt saját esetlenségünkön is jókat tudtunk nevetni, így a nézők is garantáltan jól szórakoznak majd

– mondta Bódi Guszti.

 

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik