Média

Újdonságok a Telenor tévés szolgáltatásában

MyTV Telenor
MyTV Telenor
Változott a csatornakínálat és Apple MyTV-ről is elérhetővé vált a Telenor MyTV szolgáltatása.

A Telenor online tévészolgáltatásának csatornakínálatában újonnan érhető el a Comedy Central humorcsatorna, a Paramount mozifilmes csatorna, a LifeNetwork életmód-adó, az OzoneNetwork „zöld” televíziós csatorna, valamint a nemrég elstartolt, sorozatokat és a hazai fejlesztésű tartalmakat egyaránt sugárzó RTL Spike műsora. Az új csatornák közül a Paramount a Családi csomagban, a Comedy Central pedig a Családi és az Alapcsomagban is elérhető, míg az RTL Spike az év végéig mindhárom csomagban megtalálható. A LifeNetwork 2017 januárjától az Alapcsomagban, az OzoneNetwork pedig a Családi csomagban lesz elérhető.

A szolgáltató azt is bejelentette, hogy jövő év végéig regisztráció nélkül, díjmentesen nézhető közszolgálati csomagban a közszolgálati adók, a MyTV info csatorna és a sorozatokat vetítő Izaura TV mellett 2016. december 31-ig az elsősorban nőknek szóló FEM3, a LifeNetwork, az OzoneNetwork, az RTL Spike és a Zenebutik élő adása is elérhető. Emellett idén év végéig minden csomagban megtalálható a JimJam mesecsatorna, illetve szintén mindegyik csomag előfizetői nézhetik az ünnepek alatt a filmeket kínáló Mozi+ adását.

Közölték azt is, hogy mostantól az Apple TV-n a MyTV online tévészolgáltatás is elérhető. A MyTV televíziós applikációjának Apple TV-n elérhető változata Telenor MyTV Otthon néven található meg az App Store-ban.

A Telenor online tévészolgáltatását idén nyár óta már nem csak a vállalat ügyfelei, hanem bárki használhatja belföldön, aki rendelkezik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával. A MyTV legnagyobb, Családi csomagjában jelenleg 52 tévécsatorna műsora érhető el, a film- és sorozatrajongók pedig a MyTV segítségével az HBO GO online szolgáltatást is igénybe vehetik hagyományos TV-előfizetés nélkül.

A tévészolgáltatásból ugyanakkor nemrégiben kikerültek a Filmbox csatornái.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik