Média

Ma indul az új Vajna-csatornák sugárzása

Kezdődik a Humor+ és a Kiwi Tv tesztsugárzása, és hetekre kódolatlan lesz a közmédia retrocsatornája, az M3 és Andy Vajna filmcsatornája, a Mozi+.

A mai napon megkezdődik az Andy Vajna fémjelezte TV2 Média Csoport Humor+ és a Kiwi TV csatornák teszt-sugárzása az Antenna Hungária MinDig TV Extra Családi csomagjában. A Humor+ a D jelű multiplexen, a 43. programhelyen, a Kiwi TV szintén a D jelű multiplexen, a 45. programhelyen lesz elérhető. Egyúttal megváltozik egyes MinDig TV Extra programok elérhetősége (programhely, multiplex-kiosztás) is, ezért abban az esetben, ha az előfizető nem lát egy csatornát a programlistában, automatikus újrahangolást kell elindítani a vevőkészüléken – figyelmeztet az állami műsorszóró vállalat.

Kódolatlan M3, kódolatlan Mozi+

Ha nem látja a kódolatlan csatornákat, áthangolásra lehet szükség

Az M3 csatorna a C jelű, országos lefedettségű multiplexen a 26., a Mozi+ pedig a B jelű multiplexen a 15. programhelyen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Közölték azt is, hogy az MTVA és az Antenna Hungária, valamint a TV2 Média Csoport Kft. és az AH közötti megállapodások alapján december 19. és január 2. között két televíziós csatorna is kódolatlanul lesz elérhető a MinDig TV nézői számára: a TV2 Csoport filmcsatornája, a Mozi+, valamint a közmédia archív tartalmakat sugárzó tematikus csatornája, az M3.  Ezenkívül a MinDig TV applikációban is élőben lesz elérhető az M3 műsora a fenti időszakban.

Ez lesz a retrótévén a kódolatlan időszak alatt

Az M3, a közmédia archív tartalmakat sugárzó tematikus kábelcsatornája egyébként már a harmadik születésnapját ünnepli. Kínálatában magyar filmek, külföldi filmsorozatok, kabaréműsorok, vetélkedők, koncertek, zenei válogatások, színházi közvetítések és sportműsorok vannak a ’80-as, ’90-es évekből. A kódolatlan időszak alatt olyan népszerű sorozatok és filmek kerülnek képernyőre mint a Starsky és Hutch, T.J. Hooker, Észak és Dél, Karácsony Mórával, Retro szilveszteri válogatás vagy az Űrjárőrök – Az Orion.

Akciófilmekkel karácsonyozik a Mozi+

Akciódús ünnepi kínálattal készül az év utolsó hónapjára a Mozi+. Képernyőre kerülnek az ikonikusnak számító James Bond filmek, Pierce Brosnan főszereplésével jön az Aranyszem, A holnap markában, A világ nem elég és a Halj meg máskor. Steven Seagal pedig sorozatosan veszi fel a harcot a rosszfiúk ellen olyan klasszikusokban, mint a Halálra jelölve, Az igazság mecénása, vagy a Célpont neve: Salazar. A karácsonyt megelőző héten, december 20-án Adam Sandler és Salma Hayek családi kalandjai is láthatók lesznek a Nagyfiúk 2. nyári vakációjában. December 22-én pedig Russel Crowe-val érkezik a bibliai ihletésű Noé. Szenteste országos premierrel érkezik a Kingsman: A titkos szolgálat, olyan nevek közreműködésével mint Colin Firth vagy épp Samuel L.Jackson.  A két ünnep között érkezik a Die Hard – Drágább, mint az életed, amelyben a már régi ismerősnek számító John McClane (Bruce Willis) fia megmentésére Moszkvába indul, ahol nem várt fordulatokkal kell szembenéznie. Sylvester Stallone három felvonáson keresztül teljesít újabb küldetéseket Rambo bőrébe bújva. December 28-án érkezik A legsötétebb óra című akciófilm – ahol Oroszország fővárosában találhatjuk magunkat, ahol egy ismeretlen eredetű katasztrófa sújt le, a kérdés csak az, hogy a gyanútlan turisták hogyan élik túl a megpróbáltatásokat a kihalt metropoliszban. December 29-én a A majmok bolygója: Forradalom lesz látható, majd december 30-án Tom Cruise főszereplésével jön a Jack Reacher.

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik