Média

Idén már nem indul el Azurák beígért TV2-s műsora

Pedig a TV2-nél korábban azt mondták, az őszi műsorterveikben szerepel az év első felében a képernyőről lekerült Azurák Csaba új műsora.

Azurák Csaba éveken át volt a TV2-nél a Tények című hírműsor műsorvezetője, sőt egészen idén február végéig ő volt az Andy Vajna kormánybiztos által felvásárolt tévécsatorna hírigazgatója. Akkor viszont megérkezett a Story magazin egykori főszerkesztője, Kökény-Szalai Vivien, aki hírigazgatóként váltotta Azurákot. Azurák idén április 8-án a Tények stábjából is kikerült, a helyére érkezett az RTL Klub Fókusz című műsorától átcsábított Gönczi Gábor. Azurák azonban mindezek ellenére is lojális maradt a csatornához, miután Dirk Gerkens, a TV2 Média Csoport vezérigazgatója megígérte neki, hogy hamarosan új műsort kap.

A beígért új, hetente jelentkező közéleti-politikai műsor kapcsán sokáig nagy volt a csend, telt-múlt az idő, de a műsor csak nem indult el. Amikor a TV2-nél erről augusztusban érdeklődtünk, azt mondták, ősszel kerülhet a képernyőre az új program, benne Azurák Csabával, sőt azt is elárulták, hogy mi lesz a műsor címe1/1 Azurák Csabával.

Megkeresésünkre a TV2-nél akkor azt is mondták: zajlanak az előkészületek az új műsorral kapcsolatban.

Azurák Csaba műsora része az őszi műsorrendnek, a részletekről később adunk tájékoztatást. Annyit el tudunk előzetesen mondani, hogy az 1/1 Azurák Csabával című műsor szerkesztősége felállt és rövidesen indulnak a forgatások.

Azt viszont nem voltak hajlandóak elmondani, hogy az októberi bevándorlással kapcsolatos népszavazás előtt elindulhat-e a műsor.

Nem indult.

Idén már nem, de talán januárban

Most, hogy már több napja december van, vagyis az évnek is vége van lassan, újra rákérdeztünk, mi az oka a késedelemnek, mikor indul a műsor, illetve helytállóak-e azok az információink, hogy leghamarabb januárban, de meglehet, még később indul csak el az új műsor, ha egyáltalán valóban sor kerül erre.  A TV2 sajtóosztályától azonban két napon át hiába vártunk választ, és a sürgetésünk se vezetett eredményre.

Azurák Csaba egyébként úgy tudja, január 5-én indulhat a műsora. Legalábbis a TVR-Hét című tévéújság eheti számában megjelent vele egy interjú, ahol ezt a dátumot jelölte meg.

Kérdés, hogy ezúttal valóban indulhat-e az adás.

Erre még talán van esély:

egy, a TV2 programmingjára rálátó forrásunk szerint szerepel a műsor a jövő évi, januári tervek között.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik