class fm (class fm, rádió, )
Média

Class FM: új műsorvezetők érkeztek a frekvencia nélkül maradt rádióhoz

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 12. 08. 12:02

Az FM rádiófrekvencia nélkül maradt Class FM átmeneti műsorstruktúrával megy tovább internetes rádióként. Elmondták, milyen műsorok várhatók ezután, és hogyan akarják rávenni az embereket a webrádió használatára. Az is kiderült, hogy két új műsorvezetőt is leigazoltak Mákszem Levente és Juhász Bálint személyében.
Korábban a témában:

Tájékoztatást adott ma a november 20-án elnémult egyetlen országos vételkörzetű kereskedelmi rádió, a Class FM, milyen műsorokkal folytatják tovább, frekvencia híján egyelőre internetes rádióként. Az derült ki a közlésből, hogy a megszokott műsorok nagy része megmarad, de újdonságok, valamint friss hangok is feltűnnek a classfm.hu-n. A hűséges hallgatók így továbbra is követhetik kedvenc műsoraikat, műsorvezetőiket és a megszokott zenéket, hiszen megfelelő internetkapcsolattal bárhol elérhetik a Class adását, az elhangzott műsorelemeket pedig (on-demand jelleggel) bármikor vissza is hallgathatják.

Új műsorvezetők is érkeztek: Juhász Bálint és Mákszem Levente.

Juhász Bálint műsorvezető
Juhász Bálint műsorvezető
Mákszem Levente
Mákszem Levente

Jelenleg átmeneti adásszerkezettel megyünk tovább. Természetesen továbbra is a megszokott minőségben és változatos zenei kínálattal várjuk a hallgatókat: hétköznaponként a reggeli sávban Argyelán Kriszta ébreszti a hallgatókat, majd Garami Gábor teljesíti a kívánságokat. Délután új műsorvezetőnk, Juhász Bálint hozza a Class slágereket, este pedig Szani Roland jelentkezik a Class Nighttal. A hétvégében is van változás: most hétvégétől Mákszem Levente is csatlakozik a Class csapathoz, aki szombaton és vasárnap teljesíti a hallgatói kívánságokat, valamint a Class40-et és a ClassTop10 Amerika c. műsort is vezeti

– mondta el Hamvas Viktor programigazgató, aki hozzátette, a megszokott tematikus műsorok mint például Whiteboy ClassMix műsora és a Class Magyarok sem változtak tartalmilag.

Hamvas Viktor programigazgató
Hamvas Viktor programigazgató

Garami Gábor hétköznap 10 és 16 óra között  várja a hallgatókat, hogy teljesítse a telefonos és a rádió Facebook falára írt kívánságokat.

Manapság már szinte mindenki az internet világában él, az egész napunkat végigkíséri: ha elmegyünk futni, ha felszállunk a buszra vagy beülünk a kocsiba. Mi most ajtót nyitunk a digitális világra, követjük a hallgatóinkat oda, ahol ők vannak, és szeretnénk, ha ők is követnének bennünket. Még több tartalommal, még több interaktivitással és a legjobb zenékkel várunk mindenkit, valamint azt is elárulhatom, hogy rengeteg helyen leszünk láthatóak a közeljövőben

– mondta Garami Gábor, aki Class Utas címmel is vezet műsort a rádiónál.

A ClassFM az online fórumokon túl nyereményjátékokkal és rendezvényekkel is készül, a rádió műsorvezetőivel országszerte több helyen is találkozhatnak a hallgatók. Egyelőre nem készült el viszont az a mobilapplikáció, ami lehetővé teszi, hogy Android illetve iOS eszközökön is hallgatható legyen a rádió műsora, de a fejlesztések hamarosan befejeződnek.

Hamvas Viktor programigazgató ezenkívül elmondta, tárgyalások folynak a mobilszolgáltatókkal arról a lehetőségről is, hogy az applikáció futtatása, illetve a rádióhallgatás mobil eszköz segítségével ne terhelje a felhasználók adatforgalmi keretét.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CANNES, FRANCE - MAY 21:  Nicole Kidman departs after the 'How To Talk To Girls At Parties' screening during the 70th annual Cannes Film Festival at on May 21, 2017 in Cannes, France.  Celebrities, fans and the movie world have descended on Cannes for this year's festival of the screen. For seventy years The Croisette Boulevard has always been the centre of athe place watch the rich and dandy and people from all walks of life to promenade.  (Photo by Christopher Furlong/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.