Média

Class FM: új műsorvezetők érkeztek a frekvencia nélkül maradt rádióhoz

class fm (class fm, rádió, )
class fm (class fm, rádió, )
Az FM rádiófrekvencia nélkül maradt Class FM átmeneti műsorstruktúrával megy tovább internetes rádióként. Elmondták, milyen műsorok várhatók ezután, és hogyan akarják rávenni az embereket a webrádió használatára. Az is kiderült, hogy két új műsorvezetőt is leigazoltak Mákszem Levente és Juhász Bálint személyében.

Tájékoztatást adott ma a november 20-án elnémult egyetlen országos vételkörzetű kereskedelmi rádió, a Class FM, milyen műsorokkal folytatják tovább, frekvencia híján egyelőre internetes rádióként. Az derült ki a közlésből, hogy a megszokott műsorok nagy része megmarad, de újdonságok, valamint friss hangok is feltűnnek a classfm.hu-n. A hűséges hallgatók így továbbra is követhetik kedvenc műsoraikat, műsorvezetőiket és a megszokott zenéket, hiszen megfelelő internetkapcsolattal bárhol elérhetik a Class adását, az elhangzott műsorelemeket pedig (on-demand jelleggel) bármikor vissza is hallgathatják.

Új műsorvezetők is érkeztek: Juhász Bálint és Mákszem Levente.

Juhász Bálint műsorvezető
Juhász Bálint műsorvezető
Mákszem Levente
Mákszem Levente

Jelenleg átmeneti adásszerkezettel megyünk tovább. Természetesen továbbra is a megszokott minőségben és változatos zenei kínálattal várjuk a hallgatókat: hétköznaponként a reggeli sávban Argyelán Kriszta ébreszti a hallgatókat, majd Garami Gábor teljesíti a kívánságokat. Délután új műsorvezetőnk, Juhász Bálint hozza a Class slágereket, este pedig Szani Roland jelentkezik a Class Nighttal. A hétvégében is van változás: most hétvégétől Mákszem Levente is csatlakozik a Class csapathoz, aki szombaton és vasárnap teljesíti a hallgatói kívánságokat, valamint a Class40-et és a ClassTop10 Amerika c. műsort is vezeti

– mondta el Hamvas Viktor programigazgató, aki hozzátette, a megszokott tematikus műsorok mint például Whiteboy ClassMix műsora és a Class Magyarok sem változtak tartalmilag.

Hamvas Viktor programigazgató
Hamvas Viktor programigazgató

Garami Gábor hétköznap 10 és 16 óra között  várja a hallgatókat, hogy teljesítse a telefonos és a rádió Facebook falára írt kívánságokat.

Manapság már szinte mindenki az internet világában él, az egész napunkat végigkíséri: ha elmegyünk futni, ha felszállunk a buszra vagy beülünk a kocsiba. Mi most ajtót nyitunk a digitális világra, követjük a hallgatóinkat oda, ahol ők vannak, és szeretnénk, ha ők is követnének bennünket. Még több tartalommal, még több interaktivitással és a legjobb zenékkel várunk mindenkit, valamint azt is elárulhatom, hogy rengeteg helyen leszünk láthatóak a közeljövőben

– mondta Garami Gábor, aki Class Utas címmel is vezet műsort a rádiónál.

A ClassFM az online fórumokon túl nyereményjátékokkal és rendezvényekkel is készül, a rádió műsorvezetőivel országszerte több helyen is találkozhatnak a hallgatók. Egyelőre nem készült el viszont az a mobilapplikáció, ami lehetővé teszi, hogy Android illetve iOS eszközökön is hallgatható legyen a rádió műsora, de a fejlesztések hamarosan befejeződnek.

Hamvas Viktor programigazgató ezenkívül elmondta, tárgyalások folynak a mobilszolgáltatókkal arról a lehetőségről is, hogy az applikáció futtatása, illetve a rádióhallgatás mobil eszköz segítségével ne terhelje a felhasználók adatforgalmi keretét.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik