Média

Új tévécsatornák az Invitelnél

Többek között slágereket játszó televízióval és egy horgászcsatornával vigasztalódhatnak az Eurosport nélkül maradó invitelesek. A Tematic Media Groupnál nagyon örülnek, hogy visszakerülhetnek csatornáik a kínálatba.

A Tematic Media Group (TMG) televíziós csatornái közül a Sláger TV és a Fishing&Hunting Channel jövő januártól bekerül az Invitel televíziós műsorkínálatába, így újabb, jelentős számú tévénéző nézheti majd a Radu Morar érdekeltségei közé tévécsatornák műsorait, derül ki a TMG közleményéből.

„Elégedettséggel tölt el, hogy visszakerültünk az Invitel kábeltelevíziós rendszereire és biztos vagyok benne, hogy az új nézők is örömmel veszik, hogy láthatják az egyik legnépszerűbb magyar zenecsatornán a régi, jól megszokott műsorokat, illetve új produkciókat,  mint amilyen a Bencze Házhoz Megy, ahol Bencze Attila műsorvezető ismert sztárokkal otthonukban beszélget, vagy a Bajnokok Listája, ahol népszerű sportolóink mutatják be kedvenc dalaikat. A Fishing&Hunting Channel egy hobbicsatorna, mely páratlan abban az értelemben,  hogy az egyetlen olyan tematikájú Magyarországon, amely gyönyörű természeti környezetben forgatott, horgászattal és vadászattal kapcsolatos műsorokat sugároz – nem csak pecásoknak, vadászoknak” – idézi a fejleményről kiadott közlemény Csüllög Sándort, a TMG terjesztési igazgatóját.

„Számunkra stratégiai cél, hogy az ügyfeleinknek a lehető legváltozatosabb témákat kínáljuk az Invitel TV csatornaválasztékában. Figyeljük a magyar piacon igényelt TV csatornákat, és ezek közül a kevésbé nézett, vagy csökkenő népszerűségű csatornák elengedésével választunk régi vagy új, de mindenképpen izgalmas tévéket. A zene, a sláger örökzöld igény, és ezért örülök, hogy az Invitelnél már a Sláger TV is a zenei választék része lesz. A horgászok, vadászok és természetkedvelők régi vágya teljesül azzal, hogy a legnépszerűbb magyar pecás csatorna nálunk is elérhető lesz. Biztos vagyok abban, hogy sokaknak szerzünk örömet azzal, hogy a Sláger TV és a Fishing&Hunting Channel januártól megtalálható lesz az IPTV és digitális kábeltévé szolgáltatásunkban” – tette hozzá Müller Mihály, az Invitel tartamszolgáltatásokért felelős vezetője.

Az Invitelnél egyébként a slágereket játszó tévén és a horgászcsatornán kívül más újdonságok is lesznek, többek között Andy Vajna új tévécsatornáival, valamint az RTL Spike-kal és az AXN-nel bővül a kínálat. A Discovery csatornái, köztük a népszerű Eurosport sporttelevízió viszont éppen mostanában kikerül a kínálatból. Mindez ráadásul pont akkor történik, amikor az Eurosport megszerezte a Bundesliga közvetítési jogait.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik