Média

Új saját gyártású műsorok az RTLII-n

Pimaszúr
Pimaszúr
Kapcsolódó cikkek

Az RTLII bejelentette, hogy december 16-án, pénteken jön Az első millióm új évada Máté Krisztinával, december 22-én, csütörtökön pedig érkezik a Pimaszúr átcuccol legújabb epizódja.

Így a ValóVilág powered by Big Brother december 11-ei fináléja után sem maradnak új, saját gyártású tartalmak nélkül a csatorna nézői.

Máté Krisztina fémjelezte műsorban sikeres emberek mondják el történetüket arról, ők hogyan kezdték, mi lehet a sikerük titka. A második évad szereplői úgy érzik, a sikerüket meg kell osztaniuk a környezetükkel is. A velük készült interjúk középpontjában nem a pénz áll, hanem a siker, a kudarcok elviselése, a kitartás, az állhatatosság, a kreativitás és annak a története, hogy ők hogyan tudtak kiugrani, hogyan tervezték meg, építették fel az életüket.

A Pimaszúr átcuccol új évadában csütörtökönként ismét közismert személyiségek otthonába, hétköznapjaiba pillant be Papp Gergő és felesége, Juhász Judit. A mini stáb ezúttal is a forgatási nap reggelétől másnap reggelig tölti együtt a napot a házigazdával. Az első adásban az ország egyik legnépszerűbb énekeséhez, Caramelhez költözik be a sztárpár.

(Kiemelt kép: Pimaszúr becuccol. Fotó: RTL sajtószoba)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik