Média

E-sportot közvetít Andy Vajna férficsatornája

Spíler TV
Spíler TV
Különleges élő közvetítéssel készül az e-sport rajongóknak a Spíler TV, ahol december 3-án a nézők élőben követhetik az ELeague atlantai döntőjét. A világ legjobb Counter-Strike játékosai csapnak össze.

Az idén nyáron debütált Andy Vajna fémjelezte férficsatorna, a Spíler TV elsők között hozza el Magyarországra az óriási népszerűségnek örvendő e-sport világot a CS:GO ELeague döntőjének közvetítésével, aminek a jogtulajdonosa az IKO Digital. (Egyébként korábban a Telenor is közvetített már e-sport meccset.)

Az online csapatjátékokat világszerte több millióan játsszák, a Counter-Strike (CS) jelenleg a világ legnépszerűbb akciójátékai közé tartozik. Ezek az online játékok az elmúlt években kinőtték magukat az egyszerű otthoni felhasználói közegből és mára önálló sportágként jegyzik őket. Profi csapatok verbuválódtak, akik teltházas nézőterek előtt küzdenek meg ellenfeleikkel és akiket százezrek követnek az online közvetítéseken. Olyan profi gamer-ekről van szó, akiknek mára hivatásuk az online játék, akik napi szinten akár 12-14 órát töltenek azzal, hogy technikájukat, stratégiájukat tökéletesítsék. A Counter-Strike közösség legjobbjai csapnak össze december 3-án Atlantában, amit a Spíler TV-n 22 órától a magyar rajongók is élőben követhetnek majd.

A kommentátor a hazai CS:GO közösségben jól ismert Retkes „sPrAY” Patrik és Bíró „Hemi” Tamás lesz, akik évek óta foglalkoznak e-sport közvetítéssel, és akik azt ígérik, hogy azoknak is izgalmassá teszik majd a versenyt, akiket egyelőre nem szippantott be mélyen az online játékok világa.

A Spíler TV a UPC Digitális Kábeltévé szolgáltatásában, a TARR Kábeltelevízió és TARR MobilTV előfizetők számára, az Invitel Digitális Kábeltelevízió és IPTV szolgáltatásában, a Pr-Telecom Digitális Kábeltévé szolgáltatásában, a Kiskőrösi Kábeltelevízió szolgáltatásában, az Antenna Hungária MindigTV Extra kínálatában, valamint már a Magyar Telekom Digitális Kábeltévé, Műholdas és IPTV szolgáltatásában is, valamint decembertől a UPC Direct műholdas szolgáltatásában.

Olvassa el az e-sport iparágról szóló részletes elemzést, izgalmas korábbi kutatási adatokat is.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik