Média

FilmBox-csatornák nélkül maradnak a telenorosok

A Telenor előfizetői november 30-tól nem láthatják az SPI/FilmBox csatornák filmjeit, valamint nem lesz hozzáférésük a FilmBox Live videótárához sem az új csatornakiosztás szerint. A konkurens szolgáltatóknál viszont maradnak a filmcsatornák.

A Telenor MyTV szolgáltatásának előfizetése november utolsó napjától nem tartalmazza a nemrégiben Magyarországon is megjelent FilmBox Live VoD (video-on-demand, azaz online videotéka) szolgáltatást, valamint nem lesznek elérhetők a FilmBox tévécsatornái sem a szolgáltatón keresztül. Azok a tévénézők, akik eddig is más szolgáltatónál fizettek elő, az SPI/FilmBox tájékoztatása alapján ezentúl is zavartalanul elérhetik a FilmBox öt tévécsatornájának kínálatát, persze előfizetési csomagtól függően. Emellett a FilmBox Live szolgáltatás is elérhető marad a számukar.

filmbox

A filmcsatornák jogtulajdonosa közölte: a FilmBox, FilmBox Premium, FilmBox HD, FilmBox Family és FilmBox Plus csatornákat a Digi, az Invitel, a MindigTV Extra, a PR Telecom, a Tarr, a Telekom, a UPC, a UPC Direct és a Vidanet ügyfelei továbbra is elérhetik. Emellett a FilmBox Live videótárát többek között közvetlenül a www.filmboxlive.com/hu oldalon is el lehet elérni havidíjas konstrukcióban, ami esetleg megoldás lehet most a csalódott telenorosok számára.

A FilmBox Live VoD szolgáltatásban a díjnyertes amerikai és nemzetközi produkciók közül lehet válogatni, valamint számos tematikus tévécsatornát is élőben lehet nézni. Ilyen például a FightBox, amely a küzdősportok kedvelőinek szolgáltat élő meccsközvetítéseket a világ minden tájáról, vagy a DocuBox, amely a dokumentumfilmek rajongóinak kedvez. Ezeken kívül további csatorna még a Fast&FunBox, amely az extrémsportokkal foglalkozik, a FashionBox divatprogramokat, a 360TuneBox pedig videóklipeket sugároz napi 24 órában. A FilmBox Live csatornakínálatban megtalálható még a FilmBox Art House is, amely az első független művészfilmeket bemutató csatorna.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik