Média

HD minőségre vált a Mozi+

mozi+ hd
mozi+ hd

Nagy felbontásban, azaz HD minőségben is sugározza műsorait december elsejétől Andy Vajna idén nyáron debütált filmcsatornája, a Mozi+– jelentette be a kormánybiztos médiaérdekeltségei közé tartozó TV2 Média Csoport, mely azzal indokolja az újítást, hogy így a július közepén startolt tévécsatornán a minőségi tartalom mellett a jobb képminőséggel is fokozni tudják a moziélményt.

Akciófilmekkel karácsonyozhatnak a csatorna nézői

Azt is írják, hogy akciódús ünnepi kínálattal készülnek az év utolsó hónapjára. Decemberben levetítik ugyanis a már klasszikus James Bond filmeket Pierce Brosnan főszereplésével: érkezik az Aranyszem – Goldeneye, A holnap markában – Tommorrow never dies, A világ nem elég – The world is not enough és a Halj meg máskor – Die another day. Mikulás napján a nézők bevetésre indulhatnak Tommy Lee Jones és Will Smith oldalán, a Men in Black – Sötét zsaruk 3. című akcióvígjátékban. A karácsonyt megelőző héten a humoros percekről Adam Sandler és Salma Hayek családi kalandjai gondoskodnak, a Nagyfiúk 2. nyári vakációjában. December 22-én pedig Oroszország fővárosában találhatjuk magunkat, ahol egy ismeretlen eredetű katasztrófa sújt le A legsötétebb óra című akciófilmben.

A GOOD DAY TO DIE HARD John McClane (Bruce Willis) and son Jack (Jai Courtney) never say die in their war to stop a nuclear weapons heist. Credit: Frank Masi, SMPSP TM & © 2013 Twentieth Century Fox Film Corporation.  All Rights Reserved.  Not for sale or duplication.
Credit: Frank Masi, SMPSP. TM & © 2013 Twentieth Century Fox Film Corporation.

Szenteste országos premierrel érkezik a Kingsman: A titkos szolgálat, olyan nevek közreműködésével mint Colin Firth vagy épp Samuel L.Jackson. A két ünnep között érkezik a Die Hard – Drágább, mint az életed, amelyben John McClane (Bruce Willis) fia megmentésére Moszkvába indul, ahol nem várt fordulatokkal kell szembenéznie. Szintén leadják A majmok bolygója: Forradalom című filmet, és Russel Crowe-val érkezik a bibliai ihletésű Noé is, majd Tom Cruise is bevetésre indul, rejtélyes titkok nyomában, visszatér ugyanis a Jack Reacher.

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik