Média

Új vezetők a Magyar PR Szövetség élén

Magyar PR Szövetség
Magyar PR Szövetség
Három évre választott elnökséget és egyéb testületeket a Magyar Public Relations Szövetség a keddi tisztújító közgyűlésén.

Lakatos Zsófiát újraválasztották az MPRSZ elnökének. Alelnöknek szavazták meg Sztaniszláv Andrást (PersonaR), Mayer Zsoltot (kommunikációs tanácsadó, tréner) és Sós Péter Jánost (B. Swan Partners). Mayer Zsolt korábban is alelnök volt, Sztaniszláv András a CIPR vezetőségi tagja az elmúlt három évben az MPRSZ nagyköveteként a nemzetközi kapcsolattartásért felelt, Sós Péter János pedig a PR Akadémia megálmodója és vezetője.

Az elnökség tagjai közül a közgyűlés megerősítette tisztségében Lakatos-Báldy Zsuzsannát (Budapesti Gazdasági Egyetem), R. Kovács Dánielt (Front Page Communications) és Siska Mátyást (ReSysten Hungary). Új tagként került az elnökségbe Kádár Balázs (Bindermann), Rácz Gábor (kommunikációs tanácsadó), Ruska Viktória (Magyar Suzuki Zrt.) és Szányi Gabriella (Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara).

Az Etikai Bizottság elnöke lett dr. Virányiné Dr. Reichenbach Mónika (Pázmánd polgármestere), tagjai Hackl Mónika (Paddington Bay), Kovács Richárd (Főgáz CNG), Maczelka Márk (SPAR) és Sasvári Tamás (IDS Communications). A Felügyelő Bizottság elnöke maradt Durkó Sándor, tagjai Galánfi Csaba, az MPRSZ örökös tagja és Varga Zsolt.

Társaim nevében is köszönöm a bizalmat. Folytatni fogjuk a három éve elkezdett munkát, célunk, hogy tovább növeljük a pr-szakma elismertségét. Nagy figyelmet fordítunk majd a szakma fejlesztésére, az etikai kérdésekre és nemzetközi kapcsolataink bővítésére is. Bízom benne, hogy ezzel a régi-új csapattal az elmúlt három évhez hasonló sikereket érünk majd el

– nyilatkozta Lakatos Zsófia, a Magyar PR Szövetség újraválasztott  elnöke a tisztújítást követően.

Elnökség:
Lakatos Zsófia, elnök
Mayer Zsolt, alelnök
Sós Péter János, alelnök
Sztaniszláv András, alelnök
Kádár Balázs, elnökségi tag
Lakatos Báldy Zsuzsanna, elnökségi tag
R. Kovács Dániel, elnökségi tag
Rácz Gábor, elnökségi tag
Ruska Viktória, elnökségi tag
Siska Mátyás, elnökségi tag
Szányi Gabriella, elnökségi tag

Felügyelő Bizottság :
Durkó Sándor László,  FEB elnök
Galánfi Csaba, FEB tag
Varga Zsolt, FEB tag

Etikai Bizottság
Dr. Virányiné Dr. Reichenbach Mónika, EB elnök
Hackl Mónika, EB tag
Kovács Richárd, EB tag
Maczelka Márk, EB tag
Sasvári Tamás, EB tag

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik