Média

Iparágat váltott a HVG Online volt vezérigazgatója

Dely Tamás
Dely Tamás
Pénzügyi tanácsadóhoz igazolt Dely Tamás.

Dely Tamás 17 évnyi, médiacégeknél eltöltött idő után úgy döntött, hogy egy nemzetközi gazdasági tanácsadó hálózat közép-kelet-európai régiós központjánál, a WTS Csoport üzletfejlesztési és marketing igazgatójaként folytatja pályafutását – jelentette be a vállalat hétfőn.

A szakember eredetileg a Quelle Magyarország marketing- és pr-vezetőjeként kezdte karrierjét, majd ügyvezető igazgatóként öt évig a Computer Panoráma című szaklap kiadóját vezette. Innen került át a HVG Online Zrt.-hez vezérigazgatónak, ahol a vállalat vezérigazgatói feladatai mellett két évig ő vezette a HVG Kiadó tartalom- és üzletfejlesztési igazgatóságát is.

Az elmúlt négy évben a szakember a kis- és középvállalkozásokat megcélzó Intermark Kft. tulajdonosaként többek között a havonta megjelenő KKV Szakmai Magazin és a stabil kis- és középvállalatokat bemutató Golden List kiadvány piaci bevezetésével foglalkozott.

Dely a WTS-en belül Budapesten dolgozik, és ő felel a nemzetközi ügyfelek hatékony, lokális kiszolgálásáért, a németországi fejlesztések 23 országban történő bevezetéséért, valamint ellátja a marketingigazgatói feladatokat is.

A müncheni központú WTS Global adózás, valamint jogi és számviteli tanácsadás területén működő tanácsadó cégek nemzetközi hálózata. A német alapító tagvállat, a WTS Steuerberatung AG ma már a német tőzsdeindexet, a DAX-ot alkotó harminc vállalatból huszonegynek végez adótanácsadást. Együttműködő partnereivel a cég százharminc országban van jelen, köztük huszonhárom közép- kelet-európai céggel dolgozik együtt. A dinamikus fejlődésben a német központ legerősebb régiós partnere és kizárólagos magyarországi képviselője a 100 százalékban magyar tulajdonú WTS Klient cégcsoport, amely ma már több mint 100 főt foglalkoztat, bevétele pedig eléri a 1,2 milliárd forintot. A cég ügyfelei között tudhat számos nemzetközi nagyvállalatot.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik