Média

Változik a UPC Direct csatornakínálata

tv tévé
tv tévé
Andy Vajna új tévécsatornáival bővül a műholdas szolgáltató rendszerének kínálata. Emellett a Viacom RTL Spike nevű induló csatornája is megjelenik a UPC Directen.

Rögtön az induláskor, december 1-jétől elérhetővé válik a UPC Direct előfizetői számára az RTL Spike csatorna, amelyet a Medium TV, illetve az ennél nagyobb csomagok előfizetői láthatnak majd. (Az RTL Spike-ot a Viacom médiavállalat indítja el, amihez a névhasználatra vonatkozóan megállapodást kötöttek az RTL Magyarországgal.) Ugyancsak december elején az Andy Vajna féle TV2 Média Csoport néhány új csatornájával bővül ki a UPC Direct kínálata.

A csatornakínálat bővítése az új TV2-csatornákkal egyébként több lépcsőben zajlik majd, és a UPC Direct közlése alapján nem jár meglévő csatornák eltávolításával. A bővítés december elején a Humor+, a Chili TV és Kiwi TV csatornákkal veszi kezdetét, melyek a szolgáltató Medium és Medium HD TV csomagjaiba kerülnek be. Ugyancsak ekkor a Plus és Plus HD TV csomagok nézői számára elérhetővé válik a Spíler TV is.

Január közepétől bővül a Medium és Medium HD TV csomagok tartalma az Izaura TV-vel és a Zenebutikkal, a Plus és Plus HD TV csomagok esetében pedig a FEM3 csatornával.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik