Média

Új vezető a magyar Ogilvy élén

Heiszki László, az Ogilvy PR vezetője
Heiszki László, az Ogilvy PR vezetője
Heiszki László lett a Geometry cégcsoporthoz tartozó, tevékenységét Magyarországon idén tavasszal megkezdő Ogilvy PR igazgatója.

Heiszki László igazgatóvá történő kinevezése a szerdai bejelentés alapján novembertől érvényes. A szakember felel ezentúl az Ogilvy PR operatív igazgatásáért, emellett projektvezetőként személyesen is részt vesz az ügyfelek PR kampányainak lebonyolításában. Stratégiai tanácsadóként a feladatai közé tartozik továbbá új üzletek akvirálása is.

A világ legismertebb PR-cége, az Ogilvy PR idén márciusban jelent meg Magyarországon. A cég a kinevezés kapcsán megemlítette, hogy az integrált kommunikációs szakember az elmúlt tíz évben változatos ügyfélportfólió menedzsmentje során PR, BTL és ATL területeken is tapasztalatokat szerzett – többek között FMCG, egészségügyi, turisztikai és kereskedelmi szektorba tartozó ügyfelek kommunikációs kampányainak vezetőjeként.

Heiszki László a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskolai Karán diplomázott közgazdászként, PR szakirányon. Angolul és németül beszél. 10 éves ügynökségi tapasztalattal rendelkezik hazai és nemzetközi kampányok tervezésében, koordinációjában.

Az ügyfelek folyamatosan növekvő száma és globális hálózatunk olyan szakembert kíván, aki jártas több országban egyidejűleg zajló kampányok koordinációjában, illetve tapasztalt integrált kommunikációs stratégiák kidolgozásában. Éppen ezért nagyon örülünk László érkezésének, akivel szeretnénk még tovább erősíteni a PR divíziónkat

– mondta el Sályi Réka, a Geometry cégcsoport magyarországi ügyvezető igazgatója.

(Kiemelt kép: Heiszki László, az Ogilvy PR vezetője)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik