Média

Átalakítják és új stáb veszi át a Színház.hu-t

színház.hu
színház.hu

Búcsúhírben jelentette be a Magyar Színházi Portál, azaz a Színház.hu főszerkesztője és lapigazgatója a hosszú hétvégén, hogy 16 év és 8 hónap munka után lecserélődik a site stábja, vezetősége.

Ezúton szeretnénk értesíteni Önöket arról, hogy szerkesztőségünk útjai elválnak a Magyar Színházi Portáltól.
Mint tudják, a Színház.hu az ezredforduló óta folyamatosan tudósított a magyar kulturális élet történéseiről, elsősorban a színházakat érintő eseményekről. A színházi szakma, illetve a közönség kulturális igényeit katalizáló és kiszolgáló közszolgálati médiumként több mint huszonötezer cikket publikált.

A búcsúzás alapján a Színház.hu portállal a jövőben a Fidelio munkatársai fognak majd foglalkozni. Az is kiderül belőle továbbá, hogy új arculattal működik majd tovább az oldal, méghozzá már novembertől.

(A Fidelio a Spéder Zoltán féle CEMP csoporthoz tartozik, és épp egy éve, tavaly novemberben kapott új főszerkesztőt.)

A búcsúhírt Tóth Berta főszerkesztő és Herner Dániel lapigazgató jegyezték, akik ezután köszönetnyilvánítással zártak.

A távozó stáb ezután megköszönte az együttműködést Bálint Andrásnak, Halász Péternek, Jordán Tamásnak, Koltai Tamásnak, Marton Lászlónak, Márta Istvánnak, Molnár Gál Péternek, Novák Jánosnak és Zsámbéki Gábornak, Erdély Dánielnek, Ditzendy Károly Arisztidnek, Keömley-Nagy Károlynak, Szávai Viktóriának, Papp Szilviának és Nizsai Dánielnek, Csizmadia Tibornak, Herczeg Tamásnak, dr. Komáromi Györgynek, Lőrinczy Györgynek és Szirtes Tamásnak, Balogh Ákosnak, Zsoldos Dávidnak, Vajda Mártának, Galkó Balázsnak, Znamenák Istvánnak és Ascher Tamásnak, Gazdag Mártának, dr. Geréb Ágnesnek, Herner Jánosnak és Tóth-Péter Pálnak, Csejdy Andrásnak, Hajós Andrásnak, Csák Balázsnak, Kútszegi Csabának, Arató Balázsnak, dr. Venczel Sándornak, Takács Verának, Domsa Zsófiának, Nehéz Andreának, Ráckevei Mirtillnek, Gedeon Tímeának, Vass Katának, Papp Szilviának, Fodor Krisztinának, Szalay Dorottyának, Kodova Michaelának, Debreczeni Andrásnak, Horváth-Veress Balázsnak, Erdély Simonnak, Pálfalvi Lukácsnak, Fodor Andrásnak, Gothár Mártonnak, László Olivérnek, Spilák Benjáminnak, Takács Zsoltnak és Török Péternek, valamint minden közreműködőnek, támogatónak és legfőképpen az olvasóknak és a fórumozóknak, valamint a moderátoroknak, és a színházak őket partnerként segítő munkatársainak.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik