Média

Új zsebtévés appot fejlesztett a közmédia

Médiaklikk néven publikált új applikációt a közmédia. Az alkalmazással egyszerre lehet a zsebünkben a tévé és a rádió.

A mediaklikk.hu a közmédia teljes televíziós és rádiós tartalmi kínálatot lefedő multimédia-portálja, ahol élőben is követhetők a különböző csatornák. Ennek a portálnak készült el most a mobilapplikációja, amely még kényelmesebbé teszi a tartalmak megtekintését, hiszen az applikációból egyenesen az okostévénkre irányíthatjuk azokat egy közös WiFi-vel.

A közmédia az új applikációtól azt reméli, hogy a Médiaklikk látogatottsága mintegy 30 százalékkal növekszik a következő időkben. A médiafogyasztási szokások alapján ugyanis a hazai televíziós háztartásokban élők 34 százaléka vallja magáról azt, hogy rendszeresen néz televíziós tartalmakat a weben vagy az okoseszközén, és közülük 64 százalék az adott televízió weboldalán vagy alkalmazásában teszi ezt, vagyis a Médiaklikk-app egy valós felhasználói igényre adott fejlesztői válasz – áll az MTVA közleményében.

médiaklikk applikáció
Az új, Médiaklikk elnevezésű applikáció

A Médiaklikk applikációjával az MTVA mobilalkalmazásainak száma egyébként már hétre nőtt.

A mobilapplikáció az alábbi linkeken érhető el:

iOS: https://appsto.re/hu/Yfn4eb.i

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.mtva.mediaklikk

Az MTVA-nál egyébként jelenleg leépítések zajlanak. Az érintett 141 fő ezekben a napokban kapja kézhez a csoportos létszámleépítésről szóló értesítőt. A részletekről itt írtunk.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik