Média

Új kiadvánnyal jelentkezett a Kismama magazin

baba
baba
Gyermekbetegségek A-Z-ig címmel adott ki különszámot a Kismama magazin.

A Central Médiacsoport Zrt. egyik vezető kiadványa, a Kismama magazin azért készített különszámot Gyermekbetegségek A-Z-ig címmel, hogy a rázós helyzetekben ne maradjunk többé kétségek között. Többek között olyan kérdésekre adnak válaszokat a lapban, hogy mi a teendő háromnapos láz esetén, mi az a koszmó, mire utalnak a picin megjelenő rejtélyes kiütések, hogyan előzhető meg az afta.

A magazin legkisebbeket érintő, összesen 80 betegséget és tünetet taglaló, szakértők által összeállított kisokosa a baba születésétől hároméves koráig segíti a szülőket a legnehezebb pillanatok átvészelésében.

Ha akkor lett volna otthon egy ilyen magazin, sok idegeskedéstől megkímélhettem volna magam, nem beszélve arról, hogy világosan láttam volna, egy-egy betegség esetén mi az én teendőm

A Gyermekbetegségek A-Z-ig különszám borítója
A Gyermekbetegségek A-Z-ig különszám borítója

– írja a kiadvány beköszöntőjében Vályi-Nagy Erika, a gyermekorvosok által lektorált magazin főszerkesztője, aki a szintén tapasztalt anyukákból álló szerkesztőséggel karöltve állította össze a különleges kisokost.

A Gyermekbetegségek A-Z-ig a leggyakrabban felmerülő betegségeket, tüneteket könnyen átlátható formában és kizárólag szakértőktől származó információk alapján gyűjtötte össze a megbízható tanácsra vágyó anyukák és apukák számára. A lexikonként funkcionáló kiadvány kategóriánként rendszerezi a gyerekre leselkedő bajokat, gy a baleseti sérülésekre, a fertőzésekre, vagy éppen a szemészeti problémákra is találhatunk külön gyógyírt, de a tünetek és a pici általános állapota alapján is segít beazonosítani az orvosolandó problémákat.

Minden kórhoz tartozó cikk, szóljon az laktózintoleranciáról, arcüreggyulladásról, esetleg fogszuvasodásról, közérthető definíciókból, a tünetek részletes leírásaiból, a kezelési lehetőségek ismertetéséből és a megelőzésre vonatkozó jó tanácsokból áll össze, amelyeket minden esetben egy-egy, a témában jártas orvos szaklektorált.

(A 24.hu kiadója, a Central Digitális Média Kft. tulajdonosi átfedésben áll a hírben említett Central Médiacsoporttal.)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik