Média

Megszólalt a TV2 vezérigazgatója és nem tudtunk meg semmit

Szombaton a Magyar Nemzet robbantotta a TV2-bombát, miszerint januárban távozhat Dirk Gerkens vezérigazgató a cégtől. Néhány óra múlva Andy Vajna tulajdonos közleményben jelezte, Gerkens élvezi a bizalmát, majd most a főszereplő is megszólalt.

Kevesebb mint 10 hónapja vettem át a TV2 Csoport vezetését, és már most rendkívül elégedett vagyok a kimagasló eredményeinkkel, amiket az Andy Vajnával való szoros együttműködésnek és tulajdonosi támogatásának köszönhetően értünk el. Teljes mértékben az üzleti tervünk szerint haladunk, a következő év végére a TV2 Csoport kábelportfóliója lesz a legerősebb a piacon

– fogalmazott Gerkens, hozzátéve október végén indul el a tizenegyedik csatornájuk, míg év elején mindössze csak négy adójuk volt.

A sikeres kábelstratégiánknak köszönhetően alig pár hónap alatt megdupláztuk piaci részesedésünket. A TV2-n hatalmas sikereket értünk el nagyszabású showműsorainkkal, mint A Nagy Duett, Sztárban Sztár, Kismenők. Hiszek abban, hogy ezzel a startégiával a TV2 Csoport lesz Magyarország piacvezető portfóliója a közeljövőben.”

A sajtóértesülésekre reagáló közleménynek igazából semmi köze a sajtóértesülésekhez. Gerkens elmondta, mennyire cool a TV2 Csoport, de megerősíteni és cáfolni sem akarta az esetleges távozásáról szóló híreket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik