Kis Ervin Egon
Média

Kis Ervin Egon a Virgo új üzletágának élén

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 10. 11. 12:53

SmartCommerce Consulting néven e-kereskedelmi tanácsadó üzletágat hozott létre a Virgo Systems Kis Ervin Egon vezetésével.

Tovább kívánja erősíteni jelenlétét az e-commerce területen már eddig is jelentős tapasztalatokkal rendelkező Virgo Systems a nemzetközi trendekhez igazodva. Az új formáció célja, hogy stratégiai és üzletfejlesztési tanácsadást nyújtsanak elsősorban e-kereskedelmi vagy e-szolgáltatások fejlesztésében érdekelt cégek számára.

A SmartCommerce Consulting néven létrehozott új e-kereskedelmi tanácsadó divízió vezetője Kis Ervin Egon lett, aki többéves gyakorlattal rendelkezik ezen a területen, hiszen az elmúlt években szabadúszó tanácsadóként több cég munkáját is segítette. Emellett az internetes karrierje kezdetén az Internet Kalauz és a Business Online újságírójaként és a NetTV (az első hazai internetes tévé) szerkesztő-riportereként is dolgozó, majd 2008 és 2014 között a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org) közhasznú egyesület elnöki feladatait is ellátó Kis Ervin Egon volt az első hazai internetes DVD-áruház, a netpiac.hu alapító-tulajdonosa, amelyet 2007-ben megvásárolt a Magyar RTL Televízió Zrt., aki azt később a Bookline webáruháznak adta tovább.

A Virgo célja, hogy megerősítse szerepét az e-commerce piacon. Ennek egyik fontos eleme egy olyan tanácsadó üzletág létrehozása, amely nemcsak informatikailag, hanem üzleti tanácsadással is segíti a megrendelőket. Kis Ervin Egonnal hosszú ideje aktív üzleti, szakmai kapcsolatban állunk, így evidens volt, hogy egy ilyen üzletág létrehozásában az ő szakértelmére számítsunk

– nyilatkozta Gordon Ákos, a Virgo Systems kereskedelmi igazgatója.

Kis Ervin Egon, a SmartCommerce divízió vezetője elmondta:

Az elmúlt években kinőttem a független tanácsadói szerep lehetőségeit, sokkal kevesebb munkát tudtam elvállalni, mint amennyivel megkerestek. Az új tanácsadói üzletág építésével lehetővé válik számomra, hogy csak a legnagyobb hozzáadott-értékű feladatokkal foglalkozzak, miközben a sales, adminisztráció és egyéb, nem tanácsadói feladatokat a Virgo profi csapata oldja meg.

Az online értékesítés az egyik legdinamikusabban gyarapodó kiskereskedelmi ágazat a fejlett világ valamennyi piacán, így hazánkban is. Júniusban nyilvánosságra hozott adatok szerint a tavalyi évben a hazai e-commerce forgalom elérte a rekordnak számító 319 milliárd forintot, ami a teljes magyar kereskedelmi (retail) szektor 4,1 százaléka.

(Kiemelt kép: Kis Ervin Egon.)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

US actress Sharon Stone arrives on May 21, 2013 for the screening of the film "Behind the Candelabra" presented in Competition at the 66th edition of the Cannes Film Festival in Cannes. Cannes, one of the world's top film festivals, opened on May 15 and will climax on May 26 with awards selected by a jury headed this year by Hollywood legend Steven Spielberg.     AFP PHOTO / LOIC VENANCE / AFP PHOTO / LOIC VENANCE
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.