Média

A TV2 új férficsatornája adja majd az NHL-t

A Spíler TV szerezte meg az NHL közvetítési jogait. Holnaptól kezdődik a közvetítés, a kommentátor Léderer Ákos és Hetthéssy Zoltán lesz.

Október 12-től a Spíler TV-n lesz látható a világ legerősebb jégkorong bajnoksága, az NHL. A TV2 Média Csoport férfias tartalmakat kínáló csatornája közel 300 mérkőzést közvetít majd élőben a szezon során, vagyis minden mérkőzésnapon közvetítenek majd a 2016-2017-es szezon során. A teljes meccsek mellett minden nap szerepel majd gólösszefoglaló is a kínálatban. Vagyis ez azt jelenti, hogy a várható 6500 gól közül egyről sem marad majd le senki.

A mérkőzéseket két elismert hokirajongó kommentátor közvetíti, Léderer Ákos és Hetthéssy Zoltán, akiknek neve az elmúlt időszakban összeforrt a magyarországi jégkoronggal.

Nagyon rég óta várok arra, hogy egy ilyen bajnokságot is közvetíthessek. Ekkora mennyiségben még nem közvetítette egy csatorna sem itthon az NHL-t, ez hatalmas kihívás lesz!

– nyilatkozott lelkesen Léderer Ákos.

A jégkorong mellett szeretnék minél többet átadni az amerikai sportkultúrából a nézőknek. Az elmúlt években sikerült személyesen is találkozni egy-két olyan sztárral, akiket most közvetíteni fogok, és megígértem nekik, hogy ha egyszer megadatik a lehetőség, hogy közvetítsem őket, mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy felkészült legyek és szórakoztatni tudjam a nézőket. Az alap hokikérdésre pedig, hogy „hol a korong”, remélem egyre kevésbé kell majd válaszolnunk, mert mindenki velünk tart és egy idő után már jobban fogja látni, mint mi!

– tette hozzá Hetthéssy Zoltán.

A Spíler TV és a Spíler TV HD a UPC Digital Gold kínálatában, az Invitel digitális kábeltévé és IPTV Családi csomagjában érhető el, valamint HD minőségben nézhető az Invitel Családi HD kínálatában, a Tarr Kft Extra TV és Tarr MobilTV csomagjaiban és a PR-Telecom digitális kábeltévé platformján.

A 2016-17-es NHL szezonban a bajnokságban 23 amerikai és 7 kanadai székhelyű csapat vesz részt. Az alapszakaszban mindegyik gárda 82 meccset játszik, a rájátszásba a 16 legjobb mérleggel rendelkező jut be, onnantól kezdve két ágon, 4 nyert meccsig tartó egyenes kieséses párharcokkal menetelnek a végső győzelemért.

Íme egy kis kedvcsináló videó, hogy mire lehet számítani holnaptól.

 

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik