Média

Door Tamás új pozícióban

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 10. 04. 10:47

A Mediaworks értékesítési és marketing igazgatója lett az új elnöke a Nemzeti Olvasottsági Kutatás (NOK) Felügyelő Tanácsának.
Korábban a témában:
Door Tamás, a Mediaworks értékesítési és marketing igazgatója, a NOK FT új elnöke
Door Tamás, a Mediaworks értékesítési és marketing igazgatója, a NOK FT új elnöke. Fotó: Mediaworks

Door Tamást, a Népszabadságot, a Nemzeti Sportot, a Világgazdaságot és több lapot megjelentető, a napokban a megyei lappiac erős szereplőjének számító Pannon Lapok Társaságát (PLT) is felvásásárló Mediaworks Hungary Zrt. médiavállalat értékesítési és marketing igazgatóját, a Juventus és az InfoRádió korábbi reklámértékesítőjét a testület szeptember 22-i ülésén választották meg egyhangú szavazással elnöknek. Az újonnan megválasztott elnök látja el a jövőben mindazon teendőket, amelyeket a Konzorciumi Tanács a hatáskörébe utalt.

Azért kellett új elnököt választani, mert korábban az Atmedia televíziós reklámértékesítő céghez ügyvezető-helyettesnek igazoló Guttengéber Csaba, a nemrégiben megszűnt Metropol című lapot kiadó MTG Metro Gratis Kft. volt kereskedelmi igazgatója lemondott a NOK FB élén.

Guttengéber Csaba, Atmedia
Guttengéber Csaba, az Atmedia ügyvezető-helyettese lett

A Felügyelő Tanács közleményében mondott köszönetet Guttengéber Csaba volt felügyelő tanácsi elnöknek a mandátuma alatt végzett odaadó szakmai munkájáért, így egyebek között a 2015-ös kutatási tender lebonyolításáért.

A Nemzeti Olvasottsági Kutatás Konzorciumot 2010-ben 23 kiadó és 7 médiaügynökség hozta létre, melynek célja a nyomtatott sajtótermékek olvasottsági kutatásának mérése, illetve a versenysemleges adathozzáférés biztosítása és a kutatás szakmai kontrollja.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

US President Donald Trump (C), Secretary of Defense James Mattis (L) and US Navy Captain Richard McCormack (R) attend an operations briefing at the pre-commissioned USS Gerald R. Ford aircraft carrier in Newport News, Virginia, March 2, 2017. / AFP PHOTO / SAUL LOEB
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.