Média
Holló Márta (fotó: Prompt Media)

A TV2-nél bukkant fel az RTL egykori képernyőse, Holló Márta

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 09. 29. 10:00

A 24.hu információi szerint felbukkant a TV2-nél Holló Márta, az RTL Klub Fókusz című műsorának egykori alapító tagja, a Fókusz és a Fókusz Plusz, illetve a Fél kettőkor című műsorok volt főszerkesztője és képernyőse.

Egy informátorunk jelezte a számunkra, hogy Holló Márta a TV2-n látható Tények stábjával kezdett el dolgozni nemrégiben. Megkérdeztük erről a TV2 sajtóosztályát is, ahol azt a hivatalos választ kaptuk, hogy

annyiban helytállóak az információk, hogy láthatták Holló Mártát a TV2 épületében, mivel felkérésünkre coaching tevékenységet végez.

Holló Márta coachol pár embert, egy ideje kommunikációs tréningeket tart – mondták nekünk a tévétársaságnál. Ismert: Marsi Anikó és Gönczi Gábor, Holló Márta fókuszos volt kollégái is a TV2-nél dolgoznak, hiszen a szórakoztató jellegű magazinműsor egykori képernyősei vezetik a Tények idei megújulása óta a hírműsort.

Évek óta coaching cégnél dolgozik

Holló Márta egyébként az RTL Klub kereskedelmi televízió 1997-es indulásától 2012-ig a csatorna egyik meghatározó arca volt. Tagja volt a Fókusz induló stábjának Batiz Andrással (későbbi kormányszóvivővel), Kolosi Péterrel (aki időközben a tévétársaság programigazgató vezérigazgató-helyettese lett), valamint Marsi Anikóval.

A Holló-Batiz-Kolosi csapat együtt végzett Vitray Tamás televíziós műsorvezető és Horváth Ádám rendező televíziós osztályában a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, majd az RTL Klub 1997-es indulásakor lehetőséget kaptak, hogy önálló magazinműsort indítsanak Fókusz címmel. A jelenleg 41 éves Holló Márta egészen 2012-ig az RTL Klub egyik képernyőse volt: a Fókuszon kívül ő vezette a Fél kettő című műsort is, valamint a Fókusznál 2000 és 2008 között főszerkesztő is volt. Holló 2012 után a Newsonia hírügynökségi startupnál lett főszerkesztő, majd 2013-tól a Prompt Media Hungary cégnél lett tréner, valamint a coach üzletág vezetője. Érdekesség, hogy a Prompt Mediánál dolgozik trénerként Faix Csaba és Manhalter Dániel is: Faix korábban a TV2-nél volt képernyős, míg Manhalter az RTL-nél, Manhalter egyébként jelenleg a cég ügyvezetője.

Holló Márta amúgy nem csak televíziós rendezői, műsorvezetői végzettel rendelkezik, de a Károli Gáspár Református Egyetemen jogi diplomát is szerezett. Coach képesítését pedig még 2009-ben, az RTL-es képernyős tevékenységével párhuzamosan szerezte meg a Samlingnél. Nemrégiben pedig a CEU-n folytatott MBA-tanulmányokat.

(Kiemelt képen: Holló Márta. Fotó: Prompt Media Hungary)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Mickey Rooney as the notorious 1930s gangster, Baby Face Nelson, starring in the film of the same name, poses with Leo Gordon as villainous bank robber, John Dillinger, in front of an original newspaper headline. (Photo by George Rinhart/Corbis via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.