Média

Új hétvégi magazinokat indít az RTL Klub

RTL Klub
RTL Klub
Divatról, sikeres emberekről és tortadizájnról szóló hétvégi tévés magazinműsorokat is műsorára tűz az RTL Klub az ősszel.

Október 2-án indul a HighLife – Kulcs a magas élethez című műsor, melyben a jó élethez vezető utat, a sikerembert állítják majd reflektorfénybe. A világ legszebb üdülőhelyein is forgatott a dr. Oltványi Tamás producer által vezetett stáb, így álomszép tájakból sem lesz hiány a műsorban – ígéri a tévétársaság. Oltványi Dénes szerkesztő-operatőr-vágó segítségével pedig a műsor bemutatja, hogyan szerezték meg a jó élet kulcsát a pénzügyi élet vagy a szórakoztatóipar sztárjai. A HighLife október 2-ától vasárnaponként 11:50-től kerül a képernyőre. Műsorvezetője az Éjjel-Nappal Budapestből és a Nyerő Párosból is megismert Kovács Dóra lesz.

SütniCake Sütemény és Tortafesztivál az elmúlt két év sikerét követően vasárnaponként az RTL Klubon is a nyalánkságok világába kalauzol el. Ennek köszönhetően, már nemcsak szemlélői, hanem részesei is lehetnek a nézők a lenyűgöző torták készítésének. A műsorban 12 cukrászt ismerhetnek meg, akik hasznos tanácsokkal, fortélyokkal is ellátják majd a nézőket. A műsort az RTL közlése szerint Valkó Eszter vezeti majd. Magyarország első tortadizájner-versenyében minden vasárnap elköszönnek egy cukrásztól, míg kiderül, ki lesz a SütniCake 2016-os bajnoka, aki a műsornak köszönhetően kiadhatja első szakácskönyvét. A finomságokat bemutató műsor október 2-ától vasárnaponként 11 óra 20 perctől lesz látható a csatornán.

A StílusKalauz című műsorban a legújabb trendeket mutatják be a lakberendezés, a környezetvédelem, a lakáspiac, az autók, a telefonok, a technikai hightech újdonságok és persze a divat világában – mindezt megfűszerezve kritikával és elismeréssel. A csúcskategóriájú termékek mellett a hétköznapi használat során is hasznosítható tanácsokkal és témákkal is szolgálnak majd a nézőknek a műsor készítői. A StílusKalauz, szintén október 2-ától lesz látható, minden vasárnap 12:20-tól. Műsorvezetője Somogyi Zoltán, stílusszakértője pedig Pusztai Olivér stylist lesz.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik