Török Diána
Média

Török Diánával erősíti meg online kommunikációját az IAB Hungary

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 09. 20. 14:33

Korábban a témában:

Török Diána, a Médiapiac.com volt főszerkesztője, a Neo Interactive ügynökség marketing&knowledge managere veszi át az IAB (Internet Advertising Bureau) internetes reklámszakmai szervezet magyar blogjának szerkesztését a feladatot korábban ellátó Szabó Ákostól, aki 2015 februári indulása óta szerkesztette az oldalt.

Török Diána most azt a feladatot kapta, hogy kapcsolja magasabb fokozatba a blogot, illetve újra kell szabnia a tartalomstratégiáját az IAB új kommunikációs stratégiájának támogatása érdekében. Feladata továbbá az IAB Hungary tagjainak, vezetőinek, partnereinek tudatosabb bevonása a tartalomgyártásba.

A jelentős tartalomgyártói és tartalommarketing tapasztalattal rendelkező szakember idén februárban igazolt át a Médiapiactól a Neóhoz, ahol feladata az ügynökség üzleti stratégiájának támogatása, a belső és külső tudásmenedzsment fejlesztése és a nem hagyományos ügynökségi projektek (például Digitális Média Tények Könyve, Internetes Vásárlás Napja) építése. E feladatai bővülnek most tovább a blog szerkesztői feladataival.

A digitális kommunikációs szakma olyan intenzitással pörög és változik, hogy mi szakmabeliek sem könnyen követjük. Az IAB pont abban igyekszik mind több fronton segítséget nyújtani tagjainak és partnereinek, hogy ebben a pörgésben azonosítsuk a fontos jelenségeket, és akár egymást tanítva, egymástól tanulva keressük a hiteles infó-forrásokat, támpontokat, a fejlődés lehetőségeit. Ezt célozza a blogunk is, amit Dia személyében rutinos szerkesztő, szakmai körökben elfogadott, tudásterjesztésben lenyűgözően aktív személy irányít mostantól. A népszerű reklámipari kiadványok mellett kifejezetten látjuk azt a rést, sőt hiányt, amit egy szűkebb szakmai körnek szóló, népszerűség-kényszertől kevésbé hajtott iparági szervezet kiadványa nyújthat. Viszket a tenyerünk, pedig már belevágtunk

– mondta Kardos Gábor, az IAB alelnöke a bloggal kapcsolatban.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CANNES, FRANCE - MAY 21: US actor Adam Sandler (R), US actor Ben Ben Stiller (C) and British actress Emma Thompson (L) arrive for the film ‘The Meyerowitz Stories’ in competition at the 70th annual Cannes Film Festival in Cannes, France on May 21, 2017.  Mustafa Yalcin / Anadolu Agency
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.