Média

Fásy Ádám és Galambos Lajcsi a TV2 új csatornájához igazol

Fásy Ádám, fotó: tv2
Fásy Ádám, fotó: tv2
Andy Vajna új, Zenebutik elnevezésű csatornájára igazol át Fásy Ádám és Galambos Lajos október második felétől. A két mulatós művész legutóbb még a Sláger TV-n volt látható.

Az idén nyáron elindult Zenebutik csatornán október 24-től lesz Fásy Ádám és Galambos „Lagzi” Lajcsi. Bejelentették továbbá azt is, hogy saját gyártású szórakoztató zenei összeállításokkal is készül a Zenebutik, amelyekben a mulatós zenei élet szereplői lehetőséget kapnak arra, hogy önálló műsorokat készíthessenek. Péntek esténként Lajcsi társaságában, a Dáridó Anno című műsorban már jól ismert összeállításokkal nosztalgiázhatnak a rajongók, míg a hamarosan bemutatkozó Dáridó Klubban napjaink szórakoztató zenei előadói randevúznak majd egymással.

Nagy öröm számomra, hogy visszatérhetek a gyökerekhez. A Dáridó bölcsője éppen itt volt – a kezdetekkor 3,3 millióan látták az adásokat. Célunk, hogy a zenei üzenetünk eljusson a nézőkhöz. A bulizás, a dáridózás soha nem megy ki a divatból, ahol Lajcsi, ott a Dáridó. Továbbra is a legmagasabb színvonalon készítjük a műsorokat, valamint a rajongók a régi nagy szórakoztató sztárokkal is találkozhatnak a Zenebutikon. Külön öröm számomra, hogy saját műsoromon kívül egy csatornán szórakoztathatjuk a magyar nézőket Fásy Ádámmal

– mondta Galambos Lajcsi.

Fásy Ádám Buliparádé, Gipsy King Tribute, és Zeneexpressz néven eddig nem látott tartalmakkal is bemutatkozik, de az elmúlt évek legsikeresebb fellépéseiből is szemezgethetnek majd a bulikirály kedvelői.

Nem szívesen váltok csatornát, így csak meggondoltan döntök. A Zenebutikon hosszútávon biztosítottnak látom, hogy ismét eljussanak a nézőinkhez a már megszokott zenés műsoraink. Nagyon szeretem a nézőinket, és fontos számomra, hogy ne hagyjuk őket cserben. Magyarország legnagyobb múlttal rendelkező szórakoztató zenei műsorának folytatódnia kell, ebben találtunk egymásra a Zenebutik csatornával

– tette hozzá Fásy Ádám, aki nemrégiben szakította meg együttműködését a Tematic Media Grouphoz tartozó Sláger TV-vel, ahol korábban a műsorai képernyőre kerülhettek.

Mint megírtuk, a TV2 Média Csoport egyébként még mindig nem tudott megállapodni az MTVA-val a Zenebutik név használatáról. Pedig a közmédia több évtizede sugároz egy műsort Zenebutik címmel.

(Kiemelt kép: Fásy Ádám. Fotó: Tv2)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik