Média

Zenészkövető műsort indít a Sláger TV

Bencze Házhoz megy
Bencze Házhoz megy
Bencze Házhoz Megy címmel debütál a Tematic Media Group zenetévéjén egy új szórakoztató jellegű műsor, melyben ismert zenészek egy napját lehet majd követni.

Az új műsor szeptember 19-én lesz látható először, a műsorvezető Bencze Attila, a Sláger TV programigazgatója lesz. Őt otthonukban fogadják majd ismert magyar énekesek és zenészek, akik betekintést engednek majd a mindennapjaikba.

Az adásokban feltűnik majd többek között Király Viktor, Vastag Csaba, Kiss Endi (a Hooligans frontembere), Lányi Lala, Bebe, Zoltán Erika és Sasvári Sándor is.

A műsor készítői különféle kulisszatitkokat és eddig még nem ismert vallomásokat is ígérnek. A Bencze Házhoz megy kéthetente jelentkezik majd a Sláger TV-n egyórás időtartamban. A beszélgetéseket az adott előadó klipjei, koncertfelvételei színesítik majd.

Az első adásban a ’90-es évek népszerű zenekara, a Kozmix egyik alapítója, Lányi Lala egy napját követhetik majd a nézők.

A műsor minden szereplőjével jó kapcsolatot ápolok, ezért a felvételek alatt nem a megszokott riporteri kérdések kerülnek előtérbe – ebben rejlik a Bencze Házhoz Megy különlegessége. A nézők egy barát szemén keresztül ismerhetik meg az előadóik mindennapjait

– mondta Bencze Attila.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik