Média

Holnaptól kódolatlan az RTLII és a Paramount Channel

Az RTL Magyarország és az Antenna Hungária (AH), valamint a Viacom és az AH közötti megállapodások alapján szeptember második felében két csatorna is kódolatlanul, előfizetés nélkül lesz elérhető a MinDig TV felhasználók számára: a Való Világot, UEFA Európa Ligája focimeccseket, valamint filmpremiereket kínáló RTLII, valamint a nagy amerikai stúdiók klasszikus filmsikereit műsorára tűző Paramount Channel filmcsatorna.

A Paramount Channel szeptemberben ráadásul premier hónapot tart, a csatorna minden második nap bemutat egy olyan filmet, amit eddig még nem láthattak a nézői. A kódolatlan időszakban olyan népszerű filmeket is láthatnak a nézők mint például az Ace Ventura 1-2, A Zodiákus, A kód neve: Merkúr, vagy A menekülés New Yorkból.

Az RTLII csatorna a D jelű, országos lefedettségű multiplexen a 19., a Paramount Channel pedig szintén a D jelű multiplexen, a 27. programhelyen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken – figyelmeztet az Antenna Hungária.

A kódolatlan időszak szeptember 16-tól szeptember 30-ig tart majd.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik