Média

Újabb tévécsatornát és rajta két új saját gyártású műsort indít Andy Vajna

Márton Adrienn és Pataky Péter
Márton Adrienn és Pataky Péter
Szeptember 26-án indul el a TV2 Média csoport legújabb tévécsatornája, a Chili TV.
Az új csatorna logója
Az új csatorna logója

Ez egy gasztrocsatorna lesz, mely két saját gyártású műsorral indít szeptember 26-án 19 órakor: először az Ízes Élet – Négykezes debütál Marton Adrienn ételstylisttal és Pataky Péter séffel.

Egy órával később pedig Bereznay Tamás új műsora mutatkozik be a Chili TV-n. A Kézzel Írott Receptekben a séf klasszikus, családi recepteket kelt életre vendégeivel. A fogások elkészítése közben a szakmai tanácsok, az ételek újragondolása mellett fény derül a receptekhez kapcsolódó családi történetekre is.

A bejelentés értelmében a saját gyártású tartalmak mellett a Chili TV programjában számos országos tévépremier is helyet kap majd. A nemzetközi ízeket ismerhetik meg többek között a Portugália ízei, az Egy falat Hollandia, az Egzotikus ízek nyomában és a Tengeri finomságok nézői. Ha valaki a gyorsan elkészíthető recepteket szereti, akkor számára az Egyszerű, finom, gyors! és az Egyszerű, de nagyszerű! kínál megoldást.

Az Andy Vajna kezére került TV2 idén már több más új csatornát is elindított, többek között Zenebutik néven zene, Spíler TV néven férfias csatornát indítottak, de a régi telenovella sikerére alapozva Izaura TV néven is létrehoztak egy új csatornát, igaz, ez utóbbi nézettsége egyelőre meglehetősen csekély: 0,2-0,3 százalék közüli share-eket produkál a 18-59-es korosztályban. A portfólióba ezenkívül Mozi+ néven filmcsatorna is bekerült. Az új csatornák közül egyelőre ez utóbbi tűnik a legsikeresebbnek, nézettsége időnként már megközelíti az RTL Magyarország filmcsatornájáét, a Film+ népszerűségét.

Frissítés: Indul Andy Vajna Kiwi TV elnevezésű mesecsatornája is. Várhatóan ugyancsak szeptember 26-án.

(Kiemelt képen: Márton Adrienn és Pataky Péter)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik