Wolf Kati és a gyerekkórus az utcán lepte meg a cukrászt
Média

Különleges meglepetésvideó terjed Wolf Katival

24.hu
24.hu

2016. 09. 08. 11:01

Wolf Kati és egy gyerekkórus közreműködésével készült ez a nem mindennapi videó, amellyel az ország egyik legismertebb cukrászát köszöntötték fel váratlan módon Szeged egyik forgalmas utcájában egy speciális kampány részeként.

A kisfilm az egyik bank szeptemberben induló országos reklámkampányának része, amelyben ismert és elismert vállalkozókat köszöntenek országszerte, különböző hirdetési felületeken. A kampány nyitánya Szegeden volt, ahol rögtönzött koncerttel lepték meg a közkedvelt Virág cukrászda tulajdonosát a reggeli nyitáskor.

A kisfilmet a szegedi Széchenyi téren vették fel, ahol a mit sem sejtő járókelők egy péntek reggelen mozgolódásra lettek figyelmesek.  Wolf Kati a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola gyerekkórusával hangolt, és többször elpróbálták a korábban még sehol sem hallott új számát, amelynek címe: „Ez a dal neked szól”. A számot a Raiffeisen Bank felkérésére írták Katinak, zenéjét Rakonczai Viktor szerezte, szövegét Major Eszter írta. A szám kifejezetten a hétköznapok hőseiről szól, azokról a vállalkozókról, akiknek a vevőik elégedettsége a legfontosabb, ezért dolgoznak, küszködnek, kitartóan és sok önfeláldozással nap, mint nap.

Az előkészületek után Kati és a gyerekkórus a Klauzál térre osont az országosan is ismert Virág cukrászdához. Azért oda, mert Gyuris László cukrászmester évek óta a bank ügyfele. Ő éppen a nyitás előtti készülődéssel foglalatoskodott, így igencsak meglepődött Kati és a kórus láttán, megdöbbenését tovább fokozta a hordozható hangfalak megjelenése és a rögtönzött koncert hallatán a cukrászda köré sereglő közönség.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.