Média

Hétfőn indul Andy Vajna legújabb tévéje

A Prime televízió logója
A Prime televízió logója
Hétfőn este 9-kor kezdi meg műsorát a Prime nevű szórakoztató csatorna. Az állami műsorszóró MinDig TV rendszerén kódolatlanul kezdik el sugározni az első hónapban, így érik el a 80 százalékos országos lefedettséget.

A TV2 Média Csoport megállapodott az állami műsorszóróval, az Antenna Hungáriával arról, hogy az új, szórakoztató jellegű Prime nevezetű csatornájuk szeptember 5-től október 3-ig kódolatlanul lesz elérhető a MinDig TV digitális földfelszíni (szoba- és tetőantennás) tévérendszeren. Ennek köszönhetően az új tévé rögtön 80 százalékos lefedettséggel debütál hétfőn 21 órakor.

A TV2 Média Csoport legújabb csatornája egyébként hétfőn Az útvesztő című sci-fi országos premierjével kezd majd, de a Gotham, a Scream Queens – Gyilkos történet és a Zoo – Állati ösztön első évadát is levetítik majd a csatornán a következő időszakban. Az indulás hónapjában minden hétfőn és pénteken, 21 órától olyan további favoritok is várják a mozik szerelmeseit mint a nyolc Oscarra jelölt Kódjátszma, vagy az Ötéves jegyesség című vígjáték Emliy Blunt és Jason Segel főszereplésével. 

A Prime a MinDig TV 17. programhelyén lesz elérhető. Emellett a UPC Magyarország kábelhálózatára is bekerül az új csatorna.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik