Sláger FM
Média

A TV2-től érkezik a Sláger FM új vezérigazgatója

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 09. 01. 12:05

Szeptember elsejétől új vezérigazgatót igazolt Csikesz Erika személyében a Tematic Media Grouphoz tartozó Sláger FM.
Korábban a témában:

A kinevezést csütörtökön jelentette be a Sláger FM, mely arról is tájékoztatást adott, hogy Hauk Zoltán, a korábbi vezérigazgató új kihívásokra koncentrálva közös megegyezéssel vált el a társaságtól.

Csikesz Erika ezt megelőzően 11 évig a TV2 Média Csoportnál dolgozott, kereskedelmi területen, ahol az elmúlt 5 évben teljes körűen felelt, előbb a klasszikus reklámszpotbevételek, majd igazgatói kinevezését követően a teljes reklámpiaci felületrendszer értékesítéséért.

Csikesz idén áprilisban többedmagával együtt hagyta ott a TV2-t, mely előzőleg a reklámértékesítést az Atmedia nevű sales house-ba szervezte ki.

Csikesz Erika, Sláger FM vezérigazgató
Csikesz Erika, a Sláger FM új vezérigazgatója

 Nagy örömünkre szolgál, hogy Csikesz Erika csatlakozott a Sláger FM rekordgyorsaságú sikertörténetéhez, hiszen ebben a rádiócsatornában rengeteg fejlődési potenciál van még, melyet Erika kereskedelmi és felső vezetői szaktudásával maximálisan realizálni fogunk mind hallgatóink, mind partnereink legnagyobb megelégedésére

– ezt Radu Morar, a rádiót üzemeltető Sláger FM Hálózat Zrt. tulajdonosa mondta a változás kapcsán.

A Sláger FM közölte: további nagyszabású stratégiai terveiről később ad tájékoztatást.

A Juventus Rádiót tavaly év elején vásárolta meg a romániai származású Radu Morar érdekeltsége, a Sláger TV-t és a Fishing&Hunting csatornát is működtető Tematic Media Group, mely ezt követően Sláger FM-re keresztelte át az átmárkázás óta jelentős hallgatottságnövekedésre szert tett rádiót.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Election posters with the leading candidates for the presidential elections in France with  Le Pen (l) and E. Macron (c) can be seen in Henin-Beaumont, France, 23 April 2017. A total of eleven candidates participates in the first round of the presidential elections. Photo: Kay Nietfeld/dpa
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.