Média
Penny Market

Új reklámügynökség segíti a Penny megújulását

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 08. 31. 12:44

Megújul magyarországi jelenlétének 20. születésnapjára a Penny Market, mely erre az alkalomra időzítve új reklámügynökséget választott magának.
Korábban a témában:

Újragondolt üzletkoncepcióval, és minőségi termékekkel is bővített választékkal indítja a Penny Market magyarországi tevékenységének 20. évfordulóját. A márka megújulásának tudatosítására és a jubileum kommunikációjára reklámügynökségi tendert írt ki a diszkontlánc. A tenderen a Springer & Jacoby Budapest lett a befutó.

A Springer & Jacoby Budapest speciálisan a magyar piacra szabott kommunikációs stratégiát, új modern kommunikációs arculatot és egy új kommunikációs platformot dolgozott ki a Penny Market számára. Ezekkel szeptemberben jelentkezik először az áruházlánc.

Új reklámügynökségünk többkörös tender során bizonyította, hogy érti a márkánk céljait, és tudja, hogyan lehet a Penny Market imidzsét emocionálisabb kommunikációval közelebb hozni a vásárlókhoz

– mondta el Radosiczky Anikó, a Penny Market Kft. stratégiai marketingvezetője.

Hamburgi gyökerekkel rendelkező ügynökség vagyunk, ez nagyban segítette, hogy a német értékekhez és vállalati kultúrához alkalmazkodó, de a helyi viszonyokra szabott stratégiát alkossunk

– tette hozzá Sikos Péter, a tenderen kiválasztott ügynökség vezetője.

A közös munka a Springer & Jacoby Budapest reklámügynökséggel egy nyári promóciós kampánnyal egyébként már kezdetét is vette. A márka új arculatának kommunikációja pedig szeptemberben startol televíziós, online, offline és in-store (vásárláshelyi) felületeken.

A németországi REWE-csoporthoz tartozó Penny Market a Magyarországon legrégebb óta jelen levő úgynevezett hard-diszkont üzletlánc. A cég Európa-szerte mintegy 3 ezer, Magyarországon 206 üzletet működtet.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Mickey Rooney as the notorious 1930s gangster, Baby Face Nelson, starring in the film of the same name, poses with Leo Gordon as villainous bank robber, John Dillinger, in front of an original newspaper headline. (Photo by George Rinhart/Corbis via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.