Média

A Telekom a Magyar Paralimpiai Bizottság szponzora lesz

A távközlési óriás segíti a hazai paralimpiai csapat felkészülését a következő olimpiai ciklusban. Bejelentették továbbá, hogy a fogyatékossággal élők új különleges tarifacsomagot is kapnak.

Együttműködésről szóló szándéknyilatkozatot írt alá a Magyar Telekom a Magyar Paralimpiai Bizottsággal – jelentették be szerdán Budapesten.

A Magyar Telekomnál a magyar sport elkötelezett partnereként és a magyar olimpiai csapat platina fokozatú támogatójaként különösen fontosnak tartják, hogy támogassák a hazai paralimpikonokat is, és hozzájáruljanak a parasport hazai ismertségének és népszerűségének növeléséhez, ezért a vállalat segíti a hazai csapat felkészülését a következő paralimpiai ciklusban.

Szabó László, Adányi Zsanett, Christopher Mattheisen
Szabó László, Adányi Zsanett, Christopher Mattheisen

Közös felelősségünk, hogy megfelelő figyelmet biztosítsunk azoknak, akik a megszokottól eltérő feltételek mellett is kiemelkedő teljesítményekre képesek. Arra törekszünk, hogy a magunk eszközeivel megkönnyítsük majd a paralimpikonok felkészülését a következő, tokiói paralimpiára és egyben a mostani riói paralimpia kapcsán mindenkit arra biztassunk, hogy szurkoljon a magyar csapatnak

– mondta el a bejelentésről szóló sajtótájékoztatón Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója, aki a vállalat képviseletében az együttműködésről szóló szándéknyilatkozatot aláírta.

Történelmi a pillanat: Magyarország egyik legnagyobb és legismertebb vállalata, a Magyar Telekom és a magyar parasport mozgalom együtt fogja bebizonyítani, hogy a magyar fogyatékos emberek közössége nem egy kosárnyi, sajnálóan simogatnivaló árva kiskutya, hanem erős, büszke magyar emberek közössége, akik erőforrást, energiát jelentenek egész Magyarország számára. A magyar fogyatékos közösség büszkesége erősíti a magyarok szolidaritását, munkájuk fejleszti a gazdaságot, előreviszi a nemzetet. Büszke vagyok rá, hogy a 43 fős riói paralimpiai csapat ennek a közös munkának az élén jár

– tette hozzá Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke.

A Telekom „Szurkolói Szív” alkalmazásán keresztül az egyekvagyunk.hu weboldalon továbbra is tud bárki szívdobbanást küldeni a parasportolóknak is az paralimpia alatt. A szív Adámi Zsanett világcsúcs tartó paraúszó kezében „dobog” majd Rióban. https://youtu.be/raPxQ55LJQo

Kedvezményes díjcsomag a fogyatékossággal élőknek

A Telekom azt is bejelentette, hogy újragondolta a 2014-ben indult hello holnap! díjcsomagját, és négy meghatározó hazai érdekképviseleti szervezettel, az Autisták Országos Szövetségével (AOSZ), az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségével (ÉFOÉSZ), a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségével (MVGYOSZ) valamint a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségével (MEOSZ) közösen új flottacsomagot alakított ki.
Az új díjcsomag amellett, hogy kedvezőbb árazású, mint elődje, több extra szolgáltatást is tartalmaz: tagjai a nap 24 órájában korlátlanul, díjmentesen telefonálhatnak egymással kedvezményes havi díjjal, és akár 1 GB-nyi internetforgalmat is bonyolíthatnak. Külön újdonság, hogy a flottacsomagot a négy szervezet tagjai mellett igénybe vehetik a velük kapcsolatban álló és együttműködő segítő szervezetek és alapítványok is. A megújult feltételek mellett egy ügyfél két előfizetésre is jogosult, ami megkönnyíti a kommunikációt a fogyatékossággal élő ügyfél és egy családtagja, vagy segítője között.

A cég egyébként idén kilencedik alkalommal is megszervezi a Fenntarthatósági Napot, mely a fenntartható fejlődésről és többek között és az esélyegyenlőségről szól majd. Az idei fesztivál-konferencia a budapesti Akvárium Klubban lesz . szeptember 24-én. A vállalat szakmai beszélgetésekkel, kiállítással és afterparty-val várja a téma iránt érdeklődőket.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik