Média

Változik a műsorstruktúra az RTL-nél

Az RTL Magyarország székháza
Az RTL Magyarország székháza
Az ősz beköszöntével az RTL Magyarország turbófokozatba kapcsol, kezdődik a tévés csúcsszezon. Több új, illetve megújult műsorral is készülnek. Elmondták, hogyan változik a műsorrend.

A nézők elsőként a ValóVilág powered by Big Brother című valóságshowt láthatták augusztus 27-én, szombaton 18:50-től az RTLII-n. A klasszikus realityt Nádai Anikó és Istenes Bence vezeti felváltva, míg a háttérműsorát, a BeleValót Aurelio és Gáspár Győző. A VV-t hétköznap este 22 órától, hétvégenként pedig 20 órától láthatják a nézők, a BeleValó rögtön utána kezdődik.

Új időpontba kerül a Fókusz, a Story Extra és az Éjjel-Nappal a Nyerő Páros miatt

Az RTL Klub legfrissebb produkciója, a Nyerő Páros mától hétköznaponként a Híradó után, azaz 18:55-től lesz látható. A nyolc sztárpár – Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra – küzdelme miatt a Fókusz hétfőtől 17:25-től lesz képernyőn, így a Story Extra is hamarabb, 16:55-kor kezdődik majd.

Az Éjjel-Nappal Budapest viszont később, 20.10-től, míg a Barátok közt 21.25-től lesz látható.

Szombaton jönnek a Kicsi Óriások

Az RTL Klubon szeptember 3-án, szombaton 18.50-től debütál a Kicsi Óriások című tehetségmutató showműsor, melyben fiatal tehetségek mérik össze csapatként és egyénileg is tudásukat. Felkészülésükben sztár csapatkapitányok segédkeznek, produkcióikat pedig a Földes Eszter, Spáh Dávid és Geszti Péter alkotta zsűri pontozza majd.

Szeptember 24-én tér vissza az X-Faktor

Szeptember 24-én tér vissza egy év kihagyás után az utóbbi évek egyik legsikeresebb énekes-tehetségkutató műsora, az X-Faktor. A showműsor szombatonként 20 órától, a 18:50-kor kezdődő Fókusz Plusz után lesz látható, így attól a hétvégétől kezdődően a Kicsi Óriások átkerül a vasárnap 18:50-es sávba az RTL Klubra.

Újra lesz Magyarul Balóval, XXI. Század és Házon Kívül

A fentieken kívül újra képernyőre kerülnek az RTL Klub magazinműsorai is: szeptember 5-től késő este ismét látható lesz a Magyarul Balóval, kedd esténként 23:30-tól újra lesz XXI. Század és szerdánként 23:35-től Házon Kívül.

Premierre készül a Cool

Szeptember 19-én országos premierként a Coolon láthatják a nézők a Holtodiglan című filmet, melyet David Fincher rendezett és olyan szereplők játszanak benne mint Ben Affleck, Rosamund Pike vagy az Így jártam anyátokból megismert Neil Patrick Harris. A Cool októberben pedig az X-Akták vadonatúj évadának premierjéhez hasonló bemutatóval készül, vagyis szinte a világpremierrel egy időben érkezik egy új amerikai dráma sorozat az RTL Magyarország legnépszerűbb kábelcsatornájára.

Ismét lesz Heti Hetes

Az őszi évad második felében is számos műsorral készül az RTL Magyarország. Így többek között hamarosan jön az RTL Klubra A konyhafőnök negyedik évada egy teljesen megújult zsűrivel, második évadával jelentkezik majd a Válótársak és a Keresem a családom, valamint újra látható lesz a Gyertek át szombat este! is. Az RTLII-n újra sztárokhoz cuccol majd át Pimaszúr, vagyis Papp Gergő és felesége, a humorfaktorról pedig a Showder Klub és a Heti Hetes új szezonja gondoskodik majd. Láthatóak lesznek továbbá az UEFA Európa Liga közvetítései is.

Az RTL+-on a sikeres brit vonulat mellé pedig egy másik kultikus vígjáték sorozat, a Jóbarátok epizódjait láthatják majd a nézők októbertől.

(Kiemelt képen az RTL Magyarország székháza)

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik