Média

Folytatódik a műveletlenségi tévés vetélkedő

Észbontók (Észbontók)
Észbontók (Észbontók)
Új évaddal jelentkezik a VIASAT3 tévécsatornán az Észbontók szeptember közepétől. Ex-villalakó, playmate és a meztelen reality show egyik szereplője is feltűnik majd a hazai fejlesztésű "műveletlenségi" vetélkedőben.

A VIASAT3 bejelentése szerint az Észbontók következő évada szeptember 15-től, minden csütörtökön este 9-től lesz látható, házigazdája pedig ismét Kovács Áron lesz.

Az Észbontók új kreatívja
Az Észbontók új kreatívja

A műsorban női és férfi csapatok versengenek majd egymással értékes nyereményekért. A többfordulós játékban a csapatoknak ki kell találniuk, hogy az „észbontók” tudják-e a helyes választ az adott állításra. Az előző évad sok esetben nem túlságosan műveltnek tűnő szereplőinek igencsak sok fejtörést okozott pár kérdés megválaszolása, nem kis derültséget okozva ezzel a nézőközönség számára.

A legjobb pillanatokat a VIASAT3 szeptember 1-jén és 8-án egy “best of” válogatásműsorban külön fel is idézi majd. Így például többek között azt a momentumot is újra láthatják a nézők, amikor egy női játékos kifejtette, hogy a 11-es gólt biztos nem rúgják 11 méterről, mivel az nagyon messze van. Egy másik szereplő szerint a levegő kemény halmazállapotú, Julianus barát pedig valójában egy herceg volt.

Mindemellett az Észbontóknak köszönhetjük azt a kultikus okfejtést is, miszerint Pumped Gabo meggyőződése, hogy Petőfi Sándor Anyám tyúkja című verse így hangzik helyesen: Ej mi a kő! tyúkatyó kend, Mikor megyünk már edzeni?”.

Egyébként az előző évadhoz hasonlóan állítólag idén is sok hasonló okfejtésre lehet számítani, emellett a tavalyi adásból is sok ismerős arc tűnik majd fel a képernyőn, köztük az a Csöpi is, akinek anno az ábécével is gondjai akadtak.

Íme a műsor előzetesei

(Kiemelt kép: az Észbontók korábbi egyik pillanata)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik