Média

Várkonyi Andrea visszatér a TV2 Csoport ősszel újrainduló FEM3 csatornáján

Várkonyi Andrea
Várkonyi Andrea
A TV2 Média Csoport bejelentette, hogy szeptember 5-én a már egyszer használt FEM3 név alatt indul útjára az TV2 Csoport új, tematikus életmód csatornája. Itt tér vissza a képernyőre a Tények egykori híradósa, Várkonyi Andrea.

A FEM3 új arculattal és programkínálattal tér vissza, többek között visszatér Várkonyi Andrea is egy női talkshow-val.

A nézői visszajelzések és a kutatások azt igazolták, hogy a FEM3 brand jól ismert és közkedvelt a célcsoport körében, ezért amikor az új, tematikus csatornák indításáról döntés született, kézenfekvő volt, hogy életmód témakörben ezt a brand-et építi tovább a TV2 Csoport

– közölték.

A FEM3 új logója
A FEM3 új logója

Az új csatorna programkínálatát prémium vásárolt és megnövelt számú saját gyártású tartalom képezi majd. A FEM3 elsősorban a női nézőket célozza meg. A programstruktúra alappilléreit reality-k, dokumentumfilmek, és a saját gyártású műsorok adják.

A hétköznap délelőttönként jelentkezik majd a FEM3 Café, mely “fiatalos hangvételű életmód magazin” lesz. Ezt Czippán Anett, Berki Krisztián és a csatorna négy új képernyőse vezeti majd. Mádai Vivien, Kinter Oszkár tapasztalt képernyősök, Polyák Lilla színésznő-énekesnő és Stohl Luca táncművész viszont először mutatkoznak be a FEM3-on ilyen szerepkörben.

A képernyőre visszatérő Várkonyi Andrea Micsoda nők! Várkonyi Andreával címmel kap majd női talkshow-t, ahol hétről-hétre különböző karakterű hölgyekkel vitathatja meg “azokat a témákat, amelyek a leginkább beszédtémát szolgáltattak a médiában, a közösségi oldalakon, vagy éppen a szépségszalonokban”.

Joshi Bharat szintén sokat lesz látható a FEM3-on. A Joshi, a legjobb barát című új beszélgetős műsorában baráti őszinteséggel beszélget majd sztárvendégeivel munkáról, családról, szerelemről és sok más témáról. A műsor vendége lesz többek között Galambos Lajos, Vitray Tamás és Bodrogi Gyula is.

Újra lesz FEM3
Újra lesz FEM3. Mádai Vivien, Berki Krisztián, Czippán Anett, Várkonyi Andrea, Stohl Luca, Kinter Oszkár, Polyák Lilla, Joshi Barát lesznek a képernyőseik.

Ezekkel a vásárolt műsorokkal készülnek

Számos vásárolt tartalom várja a nézőket az életmód, divat, egészség, DIY világából. Többek között látható lesz az Álmaim első otthona (My first home), a Mániákus utazó (Travel Bug), a Menyasszörnyek (Bridezillas), a Segítség, gyerekeim vannak! (Nanny 911), az  Álomesküvők (My Fair Wedding with David Tutera), az Antonio megjavítja! (Fix it & Finish it), a David Tutera: A sztárszervező (David Tutera: CELEBrations).

Az állami műsorszóró és a UPC sugározza majd

A TV2 Csoport tájékoztatása szerint egyébként az állami műsorszóró, az Antenna Hungária Zrt.-vel között hosszútávú együttműködés eredményeként a MinDig TV földfelszíni digitális platformján biztosan elérhető lesz az új életmód csatorna, csakúgy, mint az Izaura TV és a Zenebutik. A FEM3 továbbá a UPC Digital Gold csomagjában is megtalálható lesz. A tárgyalások folyamatosan zajlanak a terjesztési partnerekkel, hogy szeptember 5-re minél több háztartásban elérhető legyen a csatorna.

A csatorna arculatát egyébként az Umbrella csapata valósította meg.

(Kiemelt képen: Várkonyi Andrea, a TV2 Tények híradósaként.)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik