Média

Megvan Azurák új műsorának a címe​

Ősszel visszatér a TV2 képernyőjére Azurák Csaba, de az még kérdéses, hogy az októberi népszavazás előtt elindul-e az új közéleti műsor.

1/1 Azurák Csabával – ez lesz a címe Azurák Csaba új műsorának – tudta meg a 24.hu a TV2-től.

A Tények volt műsorvezetőjét április 8-án láthatták legutóbb a nézők képernyőn műsorvezetőként, mivel helyét az RTL Fókusz című műsorától érkező Gönczi Gábor vette át az idén tavasszal teljesen megújult hírműsorban. Akkor a Bors még arról írt, hogy a tévés szakember nem tudott mit mondani arra a kérdésre, hogy a jövőben látható lesz-e valamilyen műsorban.

“Reménykedjünk benne. Erre a kérdésre azt mondom, szeretnék valamit csinálni, remélem, nem maradnak a nézők Azurák nélkül, de még az is lehet, hogy igen

– idézte Azurák szavait a Bors.

A híresztelések később arról szóltak, hogy egy közéleti-politikai háttérműsorral tér vissza a képernyőre. Megkeresésünkre a TV2-nél azt mondták: zajlanak az előkészületek az új műsorral kapcsolatban:

Azurák Csaba műsora része az őszi műsorrendnek, a részletekről később adunk tájékoztatást. Annyit el tudunk előzetesen mondani, hogy az 1/1 Azurák Csabával című műsor szerkesztősége felállt és rövidesen indulnak a forgatások.

Úgy tudjuk, hogy egy heti közéleti műsorról van szó, amelyben azonban nem lesz hangsúlyos a politika. Az még kérdés, hogy az október 2-i népszavazás előtt elindul-e. Természetesen rákérdeztünk, hogy a műsor még szeptemberben el tud-e indulni, de a TV2 válasza erre nem tért ki.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik