Média

Izaurával bilincselné le Vajna a sorozatfüggőket

andy-vajna(6)(430x286).jpg (Array)
andy-vajna(6)(430x286).jpg (Array)
Három nap, három új csatorna. Ez a TV2 Csoport mérlege.

A portfólió-bővítés jegyében szombaton indult a Spíler TV, a legnépszerűbb európai labdarúgó-bajnokság, a Premier League első fordulójával, vasárnap pedig jön a telenovella csatorna, az Izaura TV, három országos sorozatpremierrel. A szappanoperák rajongóit a népszerű sztár, Gabriela Spanic köszönti, de az Izaura TV a világ minden tájáról a szerelmes, drámai és történelmi műfajok legjobbjait ígéri, így a régi klasszikusok mellett, országos premierekkel is erősít – tudatta a TV2.

Vasárnap megszakítás nélkül, három vadonatúj telenovellával debütál az Izaura. 20 órától első epizódjával jelentkezik Az éjszaka királynője (Queen of the Night – Gecenin Kraliçesi) Meryem Uzerli főszereplésével. Ezt további két premiersorozat követi: 20:50-től a Victoria, a rabszolgák megmentője (La Esclava Blanca), 21:35-től pedig A fekete özvegy (La Viuda Joven) mutatkozik be a hazai közönség előtt.

Hétfőn indul az új zenecsatorna, a Zenebutik. A TV2 Csoport és az Antenna Hungária Zrt. közötti együttműködés eredményeként a MinDig TV földfelszíni digitális platformján indul útjára az Izaura TV és a Zenebutik is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik