Média

Megint online fejlesztett az IKO Media

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 08. 12. 14:40

Megújult a TV2 műsorait gyártó IKO Media cég portfóliójába tartozó  izeselet.hu online gasztromagazin. A megújulás részeként olyan bloggereket szerződtetnek mint például Steiner Kristóf.
Korábban a témában:

Online téren erősít a Rákosi Tamás féle – korábban az RTL, jelenleg a TV2 műsorainak gyártójaként is ismert – IKO-csoport, írtuk idén június végén, amikor elindították a fintechradar.hu oldalt. Most pedig újabb fejlesztésről érkezett hír az IKO háza tájáról. Bejelentették ugyanis, hogy megújult a 2013-ban indult, a TV2-n látható Ízes élet című műsorhoz is szorosan kapcsolódó izeselet.hu online gasztromagazin.

A weboldal új megjelenést kapott, az azon lévő meghatározó kék-barna színek az Ízes élet című tévéműsor színvilágához igazodnak. Az új dizájn mellett mégis a legnagyobb változást a megújult koncepció valamint a site-ra író gasztrobloggerek jelentik.

A megújult izeselet.hu
A megújult izeselet.hu

Az egységesebb, összefüggőbb főoldali tartalomról Pataky Péter séf mellett mostantól Marton Adrienn privát séf, Steiner Kristóf és a Facecook elnevezésű rovat állandó csapata gondoskodik sok új recept és magazincikk formájában.

A Tel-Avivban élő Steiner Kristóf újságíró-színész-vegán szakács közel-keleti fogásokat és utazásai közben tett gasztro-felfedezéseit osztja meg az olvasókkal. Marton Adrienn egykori szépségkirálynő, aki nem mellesleg az Emmy-díjas zeneszerző, Edvin Marton felesége, Los Angelesben tanult és lett privát séf és ételstylist. A receptjeihez tartozó ételfotókat is ő maga készíti el.

Horvát Sára konyhájában a szezonalitás a főszereplő, a piac jelenti számára a tükröt, a főzés a menedékhelyet, a zent. „Fejlövése” a tudatos főzés, az alapanyagok és a főzési folyamatok ismerete, rovata a Szezonok. A Kaján/Bors rovat házigazdája a művészetkedvelő, humorfüggő, vállaltan hedonista Bezzegh Éva, akinek élményei, családi történetei a receptjei mellett mostantól rendszeresen magazincikkek formájában köszönnek vissza. A sok éve ételfotósként, food és prop stylistként illetve receptfejlesztőként dolgozó Csigó Zita is új szerzőként került be a Vega&Vegán rovatba a megújult gasztrosite-ra. Ha épp nem főz vagy fotóz, akkor tanítja mindezt egyéni és csoportos ételfotó és styling workshopokon.

Gökler Krisztina 15 kilogramm súlyfeleslegtől szabadult meg, azóta a fitnesz edzések mellett a zabkása készítéséből is sportot űz. Egészséges életmóddal és fitnesszel foglalkozó blogjának köszönhetően a közösségi médiában Zabkásakirálynő néven lett ismert, s ezen a néven publikálja receptjeit a megújult honlapon. A Pasi Spájz nevű rovat egyik szerzője a foodie és gasztromán Topár Gábor valamint a Legénykonyha bloggere, Adamik Zsolt, aki nagymamája receptgyűjteményét bújja, hevesen érdeklődik Heston Blumenthal kémiakonyhája iránt, imádja a gasztrokrimiket, a szaftnak nem csak a szottya, hanem a sztorija is hevesen foglalkoztatja.

Az állandó szerzők mellett vendégszerzők írásait, Kollár Anita gluténmentes receptjeit és praktikáit, valamint naponta frissülő gasztronómiai híreket, érdekességeket is olvashatnak az oldalra látogatók – ígéri az IKO Media.

Az Ízes élet című tévéműsor egyébként Pataky Péter fine dining séf műsorvezetésével hétköznap reggelente 9 órakor látható a TV2-n a Mokkában. Szeptember 5-től pedig valamilyen meglepetéssel is készül nézőinek a gasztronómiai magazin, de erről többet most még nem mondanak.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Brüsszel, 2013. március 14.
Martin Schulz, az Európai Parlament német elnöke (b) és Angela Merkel német kancellár beszélget az Európai Unió kétnapos csúcstalálkozójának első napján Brüsszelben 2013. március 14-én. (MTI/EPA/Olivier Hoslet)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.