Média

Elbocsátások Simicska médiacégének átszervezése miatt

Simicska-Lajos-cimlapon(210x140).jpg (Array)
Simicska-Lajos-cimlapon(210x140).jpg (Array)

Nem dolgozik többé a HírTV-nél a hirtv.hu eddigi vezető szerkesztője, valamint elbocsátották az MNO.hu két hírszerkesztőjét is – tudta meg a 24.hu.

Jakab Viktort, a hirtv.hu vezető szerkesztőjét, aki 2002 óta, azaz immáron 14 éve töltötte be a pozíciót, miután értesültünk a változásról, megpróbáltuk telefonon utolérni, de már nem tudták kapcsolni a HírTV központi számán. Mint a HírTV-nél elmondták, tegnap óta nem dolgozik a cégnél Jakab.

Jakab Viktor egyébként a HírTV online-os feladatai mellett LinkedIn profilja alapján a Magyar Nemzetnek is dolgozott, ugyancsak vezető szerkesztőként. Azt, hogy a Nemzetnek esetleg fog-e még írni a jövőben, nem tudni, de nem lenne meglepő, ha ott sem dolgozna többé. Ugyanis a 24.hu belső információi szerint a Simicska Lajos érdekeltségeibe tartozó, a Magyar Nemzetet is kiadó Nemzet Lap és Könyvkiadó Kft.-nél is személyi változások vannak, méghozzá átszervezések miatt.

Az MNO.hu-nál dolgozó egyik, névtelenséget kérő forrásunk  is megerősítette a két mno.hu-s munkatárs elbocsátását. Ő úgy tudta, hogy erre átszervezések és bizonyos párhuzamosságok megszüntetése miatt került sor a Simicska Lajos fia, Simicska Lajos Ádám vezette cégnél.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik