Média

Új csatornával bővül a hazai kábeltévés kínálat

auto motor und sport channel
auto motor und sport channel
A főleg férfiakat megcélzó auto motor und sport channel nevű autós és sport tévével Kelet-Európában terjeszkedik a Motor Presse TV. Magyarországon is megjelennek kábeltévés rendszeren, méghozzá magyar nyelven.

A  német Motor Presse TV a kelet-európai régióba is elviszi hamarosan autós és sport csatornáját, amelynek terjesztésére vonatkozó megállapodást írt alá – tudta meg a broadbandtvnews.com a német cégtől.

A kereskedelmi csatorna Magyarországon, Romániában, Szlovákiában és Csehországban a UPC szolgáltatóval kötött szerződést a műsortovábbításról. A megállapodás értelmében a UPC kábeltévés, műholdas (DTH) és IPTV rendszerein keresztül juttatja el az auto motor und sport csatornát összesen 7 platformon és 4 országban.

Magyarul

Jörg Schüttle, a Motor Presse TV GmbH ügyvezető igazgatójának bejelentése alapján az autómotor és sportcsatorna így összesen már 20 országban lesz elérhető. Több területen, például Magyarországon, Romániában, Szlovákiában és Csehországban a műsorokat a helyi nyelven, vagyis lokalizálva kínálják fel a nézők számára.

A Motor Presse TV 2009-ben indult, auto motor und sport nevű csatornájukon éjjel-nappal autósporttal, motorsporttal kapcsolatos híreket,  információkat közölnek, de a kínálatában megtalálhatók autóipari dokumentumfilmek, autótesztek, az autóipar érdekes figuráit bemutató portréműsorok is.

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik