Média

Ismét összecsapnak a webáruházak

Kezdetét vette az Ország Boltja, Magyarország legnagyobb webáruház versenye.

Idén már 6. alkalommal indította útjára az ismert ár-összehasonlító oldal, az árukereső.hu a hazai webáruházak megmérettetését, az Ország Boltja versenyt. A verseny fő célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékeléseinek segítségével megtalálja és bemutassa a legkiválóbb szolgáltatást nyújtó és legnépszerűbb webáruházakat.

A versenyben való részvétel minden magyar internetes bolt számára ingyenes.

Idén a verseny harmadik napján már több mint 260 webáruház nevezett be a verseny Népszerűségi kategóriában folytatott megmérettetésre.

A versenyben résztvevő webshopokra október 6-ig bárki szavazhat a www.orszagboltja.hu oldalon. Az internetes áruházak szintén az említett oldalon regisztrálhatnak a versenyre.

A Minőségi kategóriában induló boltok minősítését azok az internetes felhasználók határozzák meg, akik vásárolnak az adott webáruházban, és a játék időszaka alatt kitöltenek egy online kérdőívet, melyben értékelik a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, illetve egyéb más, a vásárlási élményt meghatározó jellemzőt. Az ő értékeléseik összesítése alapján kerülnek ki a Minőségi kategória győztesei, valamint az Ország Boltja fődíj nyertese.

A kategória díjak és az Ország Boltja díj átadására idén is egy nagyszabású gálaest keretén belül kerül sor október 13-án.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik