Média

Újabb változás a Class FM-nél

Morning show (győr, class fm, morning show, )
Morning show (győr, class fm, morning show, )
Új programtanácsadó-szerkesztőt nevezett ki a Sláger Rádió Zrt. által felvásárolt Class FM. A nemzetközileg is ismert szakember korábban a Sláger Rádiónál dolgozott programigazgatóként.
Bolla Zsolt, Sláger Rádió
Bolla Zsolt, a Sláger Rádió új programtanácsadója, szerkesztője

Bolla Zsolt személyében új programtanácsadó, szerkesztő érkezett a Class FM-hez – jelentette be az egyetlen országos frekvenciával rendelkező kereskedelmi rádió.

Bolla nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkezik, többek között Szerbiában és Belgiumban is ad szakmai tanácsokat, egyébként 1987 óta gyárt hangfelvételeket, szignálokat és reklámokat, emellett komponál, hangszerel, producerként kever és masterel. 1989-től 1992-ig a Magyar Rádióban készített hangjátékokat, majd hét éven át a Rádió Bridge munkatársa volt. Később a Danubius Rádióban ő felelt az úgynevezett audio imaging-ért (ez lényegében a rádió hangzásvilágát jelenti, például szignálok egységesítését stb.), majd 2000-ben programigazgatóként a Sláger Rádióhoz szerződtették. 2009 és 2012 között a ma már Sláger FM-ként hallható egykori Juventus Rádiónál dolgozott ugyanilyen pozícióban. 2012 óta tanácsadóként, imaging és zenei producerként segíti a hazai rádiókat és előadókat, továbbá európai és amerikai rádióknak, DJ-knek, podcastereknek dolgozik.

Új tulajdonos, új vezetőség

A korábban piacvezető szerepet betöltő nagy múltú, 2009-ig működő Sláger Rádió tulajdonosa, a Sláger Rádió Zrt. idén májusban rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy megvásárolták a Class FM-et működtető Advenio Zrt.-t Simicska Lajoséktól. (A Class FM frekvenciaszerződése idén ősszel lejár, és egyelőre bizonytalan, hogy a Médiatanács végül hajlandó-e hosszabbítani a rádióval.) A rádiónál azóta több személyi változás is történt, távozott például Simicska egykori vezérigazgatója, Turi Árpád, akinek a helyére Földes Ádámot nevezték ki, a programigazgatói feladatokat pedig Hamvas Viktor látja el. Korábban arról is beszámoltunk, hogy az új tulajdonosok egyike, Jürg Marquard egy svájci nagyágyút is küldött a cég igazgatóságába Peter Brase személyében.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik